Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pliki serverowe, Pomoc potrzebna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zaczalem sie bawic w tworzenie servera metin 2 poraz pierwszy, wiec moja wiedza na temat tego calego tworzenia jest znikoma, Zeby zrobic server urzylem spoilera ktory jest pod tym linkiem :

http://www.mpcforum.pl/topic/501837-mega-tutorial-serwer-metin2-od-podstaw-na-32-i-64-bitowym-freebsd-82/

Doszedlem do mometu w ktorym trzeba pobrac pliki serverowe, krorych nie jestem wstanie pobrac. Nie dzialaja lub trzeba kupic premium. Szukalem tych plikow w google, ale nie moglem ich znalezc doslownie nigdzie, probowalem tez znalezc inne pliki serverowe, ale nie wiem czy jezeli pobiore inne to tez beda dzialaly, czy ten tutorial tyczy sie dokladnie tych plikow serwerowych 2011 by Sherer&Mastick.

Bylbym wdzieczny jezeli ktos moglby mi udostepnic takowe pliki lub powiedziec, pomoc, doradzic co moge dalej zrobic:)

Dziekuje i pozdrawiam.

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/592129-spispliki-serwerowe-i-gotowce/

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Mam jeszcze jedno male pytanie, a mianowicie czym te pliki otworzyc? Pobralem pliki "takiego Niesmialego' Ale sa one w formacie vhd, jakas niebieska ikona pliku;p mam tez pliki 'sharera' ktore sa w formacie vdi i nie moge ich niczym otworzyc, a trzeba to z tego przeciez wypaowac jakos chyba;p Jakby ktos mogl mi podowiedziec to bylbym wdzieczny, .

Opublikowano

Mam jeszcze jedno male pytanie, a mianowicie czym te pliki otworzyc? Pobralem pliki "takiego Niesmialego' Ale sa one w formacie vhd, jakas niebieska ikona pliku;p mam tez pliki 'sharera' ktore sa w formacie vdi i nie moge ich niczym otworzyc, a trzeba to z tego przeciez wypaowac jakos chyba;p Jakby ktos mogl mi podowiedziec to bylbym wdzieczny, .

jest to obraz maszyny do virtual pc

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

czyli jakpobiore virtual pc, to bede wstanie wypakowac ten plik przypuscmy na pulpit a pozniej wrzocic wypakowane pliki serverowe do file zila? mam racje? Czy inaczej? Pytam, poniewaz mialem ten caly virtualpc z 2007 sp1,tak sie bodajze nazywal, i nie bylem wstanie nim otworzyc tego pliku

Opublikowano

Moja pomyłka nie Virtual PC tylko VirtualBox, stórz maszyne i wskaż dysk jako ten plik .vhd

Jak się wszystko włączy to zaloguj się do FillaZilla i wyciągnij sobie SF.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Tak jak up - VirtualBox

Nawet prościej niż w virtual pc bo klikniesz na to dwa raz LPM i od razu masz utworzoną maszynę, potem zaznaczasz, wchodzisz w ustawienia -> sieć -> zmiana karty na mostkową -> i z dołu zaznaczyć hamachi network interface ;) potem w zakładkach powyżej (nad zakładką sieć siecią) poszukać zakładki w której zmienisz sobie odpowiednią ilość RAM na serwer.

Zapisz i uruchom a dalej to poszukaj Sobie poradnika "jak postawić serwer na plikach by TakiNiesmialy" Albo jak @up Razor9012 napisał, skorzystaj z Video-Tuta z strony z plikami serwerowymi ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...