Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dam radę mentalem w av1 na golemach?

ziomek63785

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dam radę mentalem 75 lvl 850-920 obrony, biolog skończony, dmg 800-x (bez śr.) na początku atlantydy?

Mam hełm na 60 lvl +6, 6% na miecze,1k hp (pracuję nad tym)

I czy w ogóle opłaca mi się tam teraz expić? Chcę jak najszybicje wbić 80lvl żeby założyć trytona.

Ogólnie podsumowując:

1. Czy dam tam radę?

2. Czy lepiej expić na początku w Atlantydzie, czy dalej w v2?

Opublikowano

Podczas expa nie włączaj silnego ponieważ za duże przeszywki będziesz otrzymywał. Polecałbym Ci załatwić trutkę +6 sr 30%+ z kd +4, lub kuć POLI na P i na marmurkach lecieć. Innego wyjscia nie widzę ;D

skpUo.png

Opublikowano

Raczej we v2 było by lepiej tyle że tam pewnie rady nie dasz

Z tego co zrozumiałem to mu chodzi o v2 Pająków, a tam da sobie radę na lajcie jak ma 800 deffa... ;)

@Top

Jeśli zamierzasz expić na golemach, a tak wynika z tematu to spokojnie sobie tam poradzisz z tym deffem, one nie walą z szycia(czasem może)... Co do expa to jak znajdziesz dobry spot z golemami to jak najbardziej opłaca się tam expić... ;)

Opublikowano

No opisałem najważniejsze, żadnych bonusów nie mam, jestem w trakcie zbierania yang na trute oraz bizu na setau.

No ale jak tak chcesz to:

-Ametystiowe kolczyki +5

-Maska strachu +6 (będę kuł ale najpierw stalke)

-Zbroja z Czarnej stali +5, 5x bon (6% na miecze, +30 ataku, reszta nie do groty), kd: uniku, speeda, uchylenia +4

-Lwia tarcza +9 3x bon (nie ważne, do mieszania, wbije 5x bon i będę mieszał)

-Kryształowy naszyjnik +6 z 500pż (zbieram na naszyj. do groty z 2k hp itd.

-Butki (hmm... dają szanse na blok ciosu, oraz dodatkowe bony: 500pż, reszta mało ważna)

-Parta +7 z 4% na diabły, reszta bonów nie ważna

Brans. z nieb. łez +6

Całe eq będą wymieniał, prócz stalki, najprawdopodobniej będę resetował bony ale dopiero po tarczy (resety z eventów)

@Pawłoś

A co z dmg? Wystarczy? Przed wejściem do atlantydy chcę zrobić bufka oraz skille, bo ma all na m1

Opublikowano

Zainwestuj w hp, dmg da się nadrobić krytem i silny na danego mooba... Dodatkowo trutka sr 30+ z kd potwora i można jechać... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...