Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie słuchawki do muzyki na co dzień ?

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Jakieś dobre słuchawki do słuchania muzy na co dzień do 100 zł max.

Opublikowano

Ja mam zwykłe douszne od Sony i takie polecam ;] Nie drogie(50 zł),a jakością zadowalają ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Ja noszę zwykłe słuchawki z mp3 playera. Mnie śmieszą Ci którzy noszą 'wypasione' słuchaweczki beats by dr dre . Dla mnie to chore wydac tyle hajsu na głupie słuchawy. I nie mówić mi o tym , że to ich sprawa bo ich pięniądze bo to moje zdanie.

Opublikowano

ja tam mam Creative fatality i jest gites :D

A do telefonu orginalne od Samsunga galaxy s III ;)

Creative fatality to gamingowe słuchawki. OMG

Opublikowano

Ja mam Canyon CNL-HP02B do telefonu i fajnie wyglądają ;d. ( 60 zł )

Mam te same tylko zielone xD I właśnie je polecam :>

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

w miarę dobre słuchawki zaczynają sie od 500-600zł . do 100zł to sam chiński shit produkowany dla ludzi który nigdy nie słuchali z prawdziwych sluchawek.

32266.png

34904.jpg

21939.png

35353.png

Opublikowano

ja tam mam Creative fatality i jest gites :D

A do telefonu orginalne od Samsunga galaxy s III ;)

Rozumiem że masz galaxy s 3 i marnujesz ten telefon mi na nim sennheisery pxc 350 (800zł)wymiekają z dynamiką przymierzam się do kupienia Denon AH-D600(2200zł) a ty ty ch zwykłych słuchawek używasz O_o

Do 100zł nie polecam tylko słuch sobie zniszczysz

Opublikowano

Rozumiem że masz galaxy s 3 i marnujesz ten telefon mi na nim sennheisery pxc 350 (800zł)wymiekają z dynamiką przymierzam się do kupienia Denon AH-D600(2200zł) a ty ty ch zwykłych słuchawek używasz O_o

Nie każdego stać na takie słuchawki , trzeba chyba być milionerem żeby wydać tyle na słuchawki ;x

Opublikowano

A co za kretyn kupuje słuchawki za 800zł ?

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...