Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

99% critical shot hack

Hersanisko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Sciagamy to http://www.megaupload.com/pl/?d=G2QPWT4E

2.Kopjujemy swoj skill.wz do np.robimy folder na pulpicie

3.po sciagnieciu tego pliku i zchowaniu swojego skill.wz do folderu wklejamy ten plik do maplestory dziala tylko jesli masz na max critical shot czyli na sinie i na bowmanie

P.S na innych forach mam nick:Loozak niemylcie mnie ze to skopiowalem z innego polskiego forum.

Zobaczylem ze niema tekiego tematu wiec postanowilem zrobic

Ten link zobaczylem na forum anieglskim niemoge sciagnac (niewiem dlaczego z megaupload) i niemoge dac scana

Jestem pewny ze plik jest czysty bardzo duzo osob na tamtym forum to sciagalo i zadna niepowiedziala ze cos jest nietak.

Opublikowano

Podejrzewam ze to jest CS-Client Sided

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

Nie chce żeby zaraz uważano mnie z nooba ale czy mógłby ktoś to wrzucić na inną strone by móc ściągnąć? :P Bo na tym wogóle się strona nie włącza.

Opublikowano

A co to jest CS-Client Sided? Jakis hack? Wysyla id i haslo jak sie tego uzywa?

EDIT:

Chyba wiem o co chodzi. To jest ukrytu hack co powoduje ze dziala critical na 99%?

Opublikowano
A co to jest CS-Client Sided? Jakis hack? Wysyla id i haslo jak sie tego uzywa?

EDIT:

Chyba wiem o co chodzi. To jest ukrytu hack co powoduje ze dziala critical na 99%?

hehe tak cs to keyloger xD

CS=Client Side=Widzisz tylko ty

szkoda że nie SS :) ale da się krytyki zrobić SS ale trzeba packet edytorem chyba :)

Opublikowano

Byl kiedys nawet hack taki w tabelkach.

To prawie to samo co unlimited shadow partner (widzisz jak wszyscy maja shadow partnera ,ktory nic nie daje :P)- widzisz tylko Ty , inni widzą Twoj normalny dmg.

Pozatym walnij z nooob sworda w slimaczka - dmg nie bedzie powiekszony , a jedynie"pokolorowany" :)

Przez kipe to calkiem mozliwe szukajac po adresach , kiedy zmienia sie % skilla :P

2 + 2 = 5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...