Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mental vs Body ?

Oga

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Cześć zakończyłem grę surą i zrobiłem sobie nowe konto na cadni oczywiście woj. Jak na razie idzie mi dobrze tygra +9 bonuje tymi skrzynkami ucznia, miecz na 5lvl +9 kd spalone ;D bojowa tarcza +8 czeka na mnie fms +9 do expa i butki na 23lvl +9 xD. Dobra mniesza o eq ;P

Moje pytanie kieruję głównie do graczy na serwerze Candia i oraz do innych którzy tam grali ;P Proszę mi powiedzieć czy zmieniać z bodego na mentala na 30lvl ? I czy wbijać od razu silne na g1 ;P Czasu mam dużo. Ku dla bodego jest o drobinę droższe, a na mentala tańsze. Czekam na wsze odp. dzięks ;)

Opublikowano

Opłaca ci się zmienić na 30 lv na Mentala ponieważ będzie Ci

się łatwiej expiło i jak napisałeś taniej wyjdzie Cię czytanie KU ..

sygnadlamalinowy.png

Opublikowano

jesli się zaprzesz, możesz zrobić bodego, o wiele, ale to wiele lepsza przyjemność z gry ...

Nie martw sie jak Ci nie wbije 10 razy aura pod rząd, mi już 9 razy z m3-m4 spaliło :>

Graj bodym, o wiele lepsza postać.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Body jest przyjemniejszy, metki fajnie się rozwala i expi też. Mental jest dobry w expie, radzi sobie całkiem dobrze z metkami ale mniejsza przyjemność z gry.. przynajmniej dla mnie

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Mental - Exp wyśmienity , na bossy to kosa tylko bojowiec na bossy i silne pod ścianę , tańsza postać , a pvp Kox duchowe tylko trza już trochę wydać na eq. ;d

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Na bodym expi się łatwiej niż na mentalu, poza tym jak już wbijesz 75lv+ to w av1, av2 i lesie będą Ci cholerne przeszywki wchodzić od mobów.

1308908520-U361982.jpg
Uczeń
Opublikowano

No tak tylko jest problem, bo ja za bardzo nie umiem zarabiać :P Więc wiecie... aura miecza chodzi po 13kk, a silne 3kk duchowe jeszcze mniej więc wiecie ;x Zbyt krucho u mnie z yangami jest od początku gry. Mimo, że eq jakoś wypracowałem.

Opublikowano

Ja grałem na Candia i miałem 53lvl MENTAL i Silne m10 polecam grać mentalem bo są tanie ku oraz łatwo się expi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...