Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 1 vs 1 Magów

RuSt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, wydaję mi się, że najlepszym będzie Veigar. Mocne dmg z Q (za każde dobicie dostaje 1 ap). W też dobrze bije, jeśli trafisz, masowy stun z klatki i nieziemskie obrażenia z ulti :>

Opublikowano

malza bardzo dobry champ, nie jest trudny

+uciszenie

+ coś typu ignite, ta trutka, zadaje z tego masakryczne dmg w late ( 3 trutki i adc leży)

+ stun z ulti

- brak dobrego escape

Opublikowano

Hmmm.. Ja bym pomyslal chyba nad ezrealem pod ap , brandem lub swainem

moim zdaniem to najlepsze postacie pod ap w grze ;) a i rowniedobrze mozesz robic ezraela pod ad jesli ci sie znudzi ap :_)

@UP wspomilnal tez o veigaze dobry wybór :)

Opublikowano

Diana :) po 6 zaden mag nie dla niej przeszkoda. Ma bijąca sporo tarcze, docaigniecie, mocnego aoe i dociognięcie do siebie (E)

nie dawno ją kupiłem (nie, nie od razu jak wyszła, kupiłem ją po nerfie) i jestem zadowlony.

Btw. jak kolega wyżej podał LeBlanc składa wszystkich na combo + z passywa ma klona (kilka ulti wywalone na klona zostały :rolleyes: )

A może + i -:

Diana:

+ Fajne combo, nawet z flashem nikt nie ucieknie (podwójne R)

+ Burst

+ Po 6 zasięg to nie problem

- Trzeba stakować dorany i mieć blu przy sobie

LeBlanc:

+ Comba przy wcześniejszym osłabieniu (dash + Q + undash jak to nazwe) zzeraja HP jak piranie

+ passive (klon) który wymaga wprawy

+ hiper mega nuker z burstem wypieprzonym w mega ch*ja (nie wiem co tu napisałem)

- Snowballowa

- W late nic nie robisz ( masz skille single-target, więc gdzie ty pójdziesz na Tf'ach ?)

Opublikowano

Ez AP ssie .

Malzahar jest mocny :

- jak się wyuczysz Q to zadasz duże DMG

- mocny ULT

- daleki zasięg atakow z łapy , świetny psayw(te oba pomagaja mocno w farmie)

Opublikowano

Tak jak koledzy wyzej pisza leblanc. Sam nia gram i jest maszyna w early mid ald w late trzeba sie troche pouczyc i mozna zesnarowac adc z doskokiem i q plus ult napewno lezy. Niby one target ale ogarniesz cos na cdr i kosa w tf. Jddyny minus to squishy.

Opublikowano

Malzahar jest useless.. Opiera sie ba ulcie ktore chyba tylko na 200 elo nie wiedza jak skontrowac.

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

Veigar:

Plusy

- Stun

- Z "Q" za zabicie miniona +1 AP

- Z "W' masakryczne dmg =D

Minusy

- Bez stuna useless

- Bez lasthitów useless

To tyle ;] Veigar dobry wybór!

Opublikowano

1 vs 1 AP hmmmm :? polece ci 2 championy jak dla mnie najlepsze maja combo jak 1 vs 1 ktore rzadko kto przetrwa

Veiger

+ Dodatkowe AP z Q

+ Przyjemne Combo

+ AoE stun

+ Przyjemna pasywka

+ Ulti miażdży przeciwnika

Malzahar

+ E dobre do farmowania

+ Spamowanie skillami tworzy piskle ktore sie bardzo przydaje

+ W przydaje sie do oslabiania tf

+ Q tez latwa farma [killa nie magow pponiewaz stoja w rzadku i latw

Opublikowano

Brand jest ok. Jak potrafisz trafiać ze skili aoe to możesz zadać potężny dmg, dobre combo, obszarowe ulti, ma stuna, łatwa farma.

Opublikowano

Leblanc, składa prawie wszystko na combo, w late może zabić co najwyzej ad carry.

Malza, w 1v1 fajny, przez swoje ulti i silance, jak ma blue to nic nie stoi na przeszkodzie, by odpushować swoją linię, zgarniając wszystkie creepy

Fizz, ma podrzucenie, które zadaje chory dmg, W skill, który działa lepiej niż ignite, podskok, dzięki któremu może uniknąć przykładowo 3 sklli Ahri (są to skille, które lecą szybko i zanim fizz opadnie wróg straci combo) i doskok.

Annie, bardzo duży dmg, jej minusem jest maly zasięg skilli, potrafi przywalić z combo całe życie na 6 lvlu, do tego stun.

Kennen, kolejna postac, z której jestem zadowolony, aoe stun, utli dmg w czasie, W skill, dzięki ktoremu wraz z utli jest od razu stun, ( stackujesz autoatak, uderzasz w przeciwnika naznaczając go, w skill, ulti i ginie, świetnie radzi sobie na lb ), w połączeniu z ignite potrafi również na combo zabić przeciwnika, czy uciec przed combo przeciwnika.

Mimo wszystko jak dla mnie najlepszy jest Fizz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...