Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Grac Hammerem

eryk9-9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja na swoim paladynku (pewnie juz wygasl) mialem koncentracje full mlotki full potem blogs. celnosc na full i chyba wigor jeszcze.a itemy Czako eni hoto hymn serafina zaka kroczy lod wodolazy werdunego i tam jeszcze jakis ring i rekawice i gralo sie swietnie :D na PvP nie bylo najgorzej a z mlota ciagnolem z 22K DMG (troche malo ale na taxi norm|kosz|hell bylo dobrze :))

-

Opublikowano
ja na swoim paladynku (pewnie juz wygasl) mialem koncentracje full mlotki full potem blogs. celnosc na full i chyba wigor jeszcze.a itemy Czako eni hoto hymn serafina zaka kroczy lod wodolazy werdunego i tam jeszcze jakis ring i rekawice i gralo sie swietnie :D na PvP nie bylo najgorzej a z mlota ciagnolem z 22K DMG (troche malo ale na taxi norm|kosz|hell bylo dobrze :))

Ciekawa Historia :) mozna powiedzieć że mnie urzekła :(

Powiadasz że dmg z młotków miałeś 22K ? i że tu cyt. " trochę mało " ? do prawdy ciekawe... w jakie diablo grałeś ? bo z tego co wiem to paladyn bez boo ma max 16k dmg z boo barb /cta ma max 17k dmg jedynie z kapliczka ma 18 k dmg, i wiem to z autopsji :)

@ top. Taktykę dla Hammera znajdziesz : TUTAJ

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Nie zgodze sie z tym przeciez teraz na imperium diablo jest tyle taktyk i paladyn z perf itemkami moze osiagnac nawet 30K DMG wiec wiesz -.- po co mam sciemniac ??

-

Opublikowano
Nie zgodze sie z tym przeciez teraz na imperium diablo jest tyle taktyk i paladyn z perf itemkami moze osiagnac nawet 30K DMG wiec wiesz -.- po co mam sciemniac ??

NIE. Hammer nie może osiągnąć progu, z perf. eq >17k !! zrozum :(

PS. chyba że mowa o paladynie ogólnie, to auradin ma niezliczone dmg od aur, nie da się tego zmierzyć ;) przynajmniej bugged .

skrall ale tu chodzi o hammera .. a tam do 20 to góra.

Wybacz :P 17max ;) Jak pewnie wiesz istnieje jsp. Polska sekcja wie wszystko ;)!

Opublikowano

hammer + perf eq + max skille + skillery + torch + anni + boo (z cta) + koncentracja = 26k dmg =] sprawdzone

Opublikowano
hammer + perf eq + max skille + skillery + torch + anni + boo (z cta) + koncentracja = 26k dmg =] sprawdzone

zapłace Ci fg, o ile grasz w tą gre i jeśli pokażesz mi SS z takim dmg :) inaczej nie uwierze :) nie możliwe :P

Opublikowano

Proszę zamknąć temat, bo robi się spam.

I jeszcze raz powiem : max. dmg Hammera pvp to 18k !! nie ma więcej !! a jeśli sądzicie naczej, to powiedzcie to pl sekcji na jsp albo d2trade, a może napiszcie do blizzarda, zeby zmienił to w grafice d2, i zamiast 18, niech pisze 26 Oo albo 40 ^^

Pozdrawiam :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...