Yodix Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Witam Mam taki problem gdy chce zmienić klawisz odpowiadający za np.strzał to wchodze normalnie w ustawienia i tak dalej później wybierał np.Strzał i gdy klikam enter jest 1 sekunde białe a później znowu czarne i nie moge przez ten sposób zmienić ustawien klawiatury . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yodix Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Mam jeszcze Problem gdy tworze Kariere Menadżera to wszystkie Newsy szybko się przemieszczają - dół , góra,góra,dół wie ktos może o o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheJeron78 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Reinstall fify. || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yodix Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Jeśli ktoś ma jeszcze taki problem to wystarczy Odłączyć Pada . Można Lock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tieru Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Po prostu klawiatura nie jest w pełni kompatybilna z tą fifą (tak jak moja) ale ustawienia da się ustawić, trzeba na to poświęcić trochę czasu. Musisz opcje przestawiać z jednego miejsca na drugie i próbować każdym przyciskiem. Jest też program z FIFY 12 do FIFY 13, w którym ustawiasz sobie przyciski, co do czego a potem wklejasz do dokumentów. Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube. !!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły! !!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill World of Metin2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.