Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doładowania Za Free !

Impression.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem się spytać czy istnieje coś takiego jak doładowania za free ? Było kiedyś coś takiego, że jak zaprosić 50 ludzi to masz doładowanie za 50 zł do plusa itd. Czy to był FAKE ?

Szukam każdego sposobu na doładowanie telefonu. (Prócz kupna karty

:D)

Opublikowano

Myślałem, że może jakiś generator mają ^_^.

A są jakieś inne sposoby na doładowanie za free ?

Nie ma.Są buxy na których wykonujesz reklamy i potem możesz wymienić kasę na np.doładowania ,ale byś z pół roku zbierał na to doładowanie 20 zł..

Opublikowano

Zobacz na FB chociaż wątpię do Orange masz Kod na np Doładowania,SMS,Minuty frre itd.

Opublikowano

Zobacz na FB chociaż wątpię do Orange masz Kod na np Doładowania,SMS,Minuty frre itd.

Nie ma za free czegoś takiego, niektóre strony na fejsie organizują konkursy ale nie tego chcesz. Kiedyś była taka strona że niby doładowania, ale akceptowali komentarze tylko pozytywne. Niestety czegoś takiego nie ma ;-)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie ma za free czegoś takiego, niektóre strony na fejsie organizują konkursy ale nie tego chcesz. Kiedyś była taka strona że niby doładowania, ale akceptowali komentarze tylko pozytywne. Niestety czegoś takiego nie ma ;-)

Do Orange są dalej:)

Zobacz sobie na Oficjalnej stronie Orange(FB) ,a nie mi tutaj piszesz...

Opublikowano

Poszukaj serwisow z nagrodami, ja mam juz z nich pare gier ;):

Prizers.pl

Punktomaniacy.pl

Itd. Na mam już dość tej strony.pl forum jest wiecej tego. Na kazdym takim sereisie sa karty.

Niestety, ani jedna, ani druga strona nie działa.

Opublikowano

Forum. L o c k e r z. Com. Pl (wczesniej link wywalilo) i popatrz serwisy z nagrodami, bo na tych teraz cos robia. Moge tez polecic lubietoto.pl, klikasz pike na rb i wymieniasz na doladowania, sam mam pare.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...