Miiriv Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Witam jak w temacie poszukuje bota lub spam bota na multiplayer co robią te hacki nazw nie znam ale bot robi spam i lagi przez wywalanie graczy z gry i ich szybkim łączeniu a Spam Bot to jak sama nazwa wskazuje robi spam na servie Czemu potrzebuje tego hacka dlatego że mam złość na jeden server w którym ja wszystkie pluginy robiłem wszystko ja przygotowałem a podziękował mi dając bana Szukałem wszędzie ale nie mogę nigdzie znaleźć na YT filmików pełno ale żeden nie ma linków ani nazwy dlatego proszę napisać na pw nazwę takiego żeby nie rozprzestrzeniać nazwy lub tu jak ktoś chce daje like i 5 gwiazdek ----------------------------------------------- 502 Bad Gateway 504 Gateway Time-out 23/7 Na MPC ----------------------------------------------- PandoraMT2 2016 - Filmik PandoraMT2 2014 - Filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miiriv Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 ref ----------------------------------------------- 502 Bad Gateway 504 Gateway Time-out 23/7 Na MPC ----------------------------------------------- PandoraMT2 2016 - Filmik PandoraMT2 2014 - Filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingArthur Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 wydaje mi sięże tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/653103-dl132hack-nodus-v99-nowy-update/ jest spam bot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr978 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Od kiedy w nodusie jest spam bot ???? bo jeszcze nigdy go tam nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miiriv Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 nie w nodusie raczej nie ma bo patrzałem kilka razy ----------------------------------------------- 502 Bad Gateway 504 Gateway Time-out 23/7 Na MPC ----------------------------------------------- PandoraMT2 2016 - Filmik PandoraMT2 2014 - Filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I'mCheater Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Jest, tylko tą opcję trzeba z konsoli nodusa wywołać. Jest też opcja "flood", o wiele lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miiriv Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 a jak to działa w nodusie bo ja nie moge tego odpalic ----------------------------------------------- 502 Bad Gateway 504 Gateway Time-out 23/7 Na MPC ----------------------------------------------- PandoraMT2 2016 - Filmik PandoraMT2 2014 - Filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miiriv Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 ref ----------------------------------------------- 502 Bad Gateway 504 Gateway Time-out 23/7 Na MPC ----------------------------------------------- PandoraMT2 2016 - Filmik PandoraMT2 2014 - Filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miiriv Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 ref ----------------------------------------------- 502 Bad Gateway 504 Gateway Time-out 23/7 Na MPC ----------------------------------------------- PandoraMT2 2016 - Filmik PandoraMT2 2014 - Filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.