Dr.V Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Do DayZ potrzebujemy Army2 (lub Arma2 Free) i Arma 2 Operation Arrowhead. Najpewniej jest kupić w sklepie gry-online, za 50 złotych. Możliwości są również inne: - Arma2 Free i Arma2 OA (najtaniej) - Arma2 i Arma 2 OA (z oryginalną Armą2, nie darmową - będziesz miał lepszą grafikę) Dodam również, że Army2 OA nie da się spiracić, także trzeba tą grę kupić ( co jest dla mnie dużym plusem, nie lubię piractwa. ) DAYZ COMMANDER Możesz zainstalować DayZ Commander, który zrobi za Ciebie praktycznie wszystko. Zainstaluje beta-patcha, patch 1.6, Lingor Island, Takistan - no i DayZ. Bez Twojej ingerencji. Ty w tym czasie możesz iść na papierosa, na sracza, nie wiem. Ale zrobi za Ciebie wszystko. SIX UPDATER Tutaj wymagany jest angielski, niestety. Też zrobi za Ciebie wszystko, wystarczy wejść w zakładkę "Mods" i wpisać w wyszukiwarkę @DayZ. Wtedy naciskasz prawym przyciskiem, jest taka "zakładka" Actions, lub coś w tym stylu - i naciskasz install mod Wybaczcie, że trochę chaotycznie, ale piszę teraz ten poradnik, o 8 rano "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem Odnośnik do komentarza
Joony91 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Poradnik ładny. Ale jeśli ktoś nie wie gdzie kupić gre to nie powinien w nią grać. @Edit Ja sam na początku nie wiedziałem, myślałem że DayZ to gra standalone No ale wiedziałeś gdzie szukać. A jeśli ktoś jest tak leniwy że mu się nawet w google wpisać nie chce, albo zaraz cracki. To mnie aż trzęsie. Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza
Dr.V Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ja sam na początku nie wiedziałem, myślałem że DayZ to gra standalone "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem Odnośnik do komentarza
M@lina Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Armę 2:OA da się spiracić (też nie lubię piractwa ale nie lubię też gdy ktoś wprowadza ludzi w błąd). Odnośnik do komentarza
Dr.V Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Od paru osób wiem, że nie da się jej spiracić, nigdy sam nie próbowałem. Dzięki za wykrycie błędu... poza tym jak wprowadzam ludzi w błąd, to nieświadomie. "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem Odnośnik do komentarza
GunzAlex Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Poradnik dobry ale fajnie by bylo gdy bys podal linki Poradnik ładny. Ale jeśli ktoś nie wie gdzie kupić gre to nie powinien w nią grać. Diz... Odnośnik do komentarza
Dr.V Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Napisałem, kupić w sklepie gry-online Najpewniejsze, najtańsze, najszybsze. "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem Odnośnik do komentarza
martina1972 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Obecnie najtaniej na Allegro, kod w NoBox'ie za 62 zl za komplet :-) ... gry- online tez sprzedaja klucz przez NoBox'a , a taniej o 18 zl ;-) TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy": ...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz Odnośnik do komentarza
Dr.V Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Martina, jeśli masz klucz z allegro to przygotuj się na blokadę... przynajmniej ja tak miałem. "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem Odnośnik do komentarza
KiemaK Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Co do tego kluczu na gry online, Radzę chwilowo nie kupować! Dziś kupiłem wgrałem i wyskakiwało że wirus jest:) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.