Skocz do zawartości

[PORADNIK] Gdzie kupować, jak zainstalować.

Dr.V

Rekomendowane odpowiedzi

post-599482-0-19825800-1349245942.png

Do DayZ potrzebujemy Army2 (lub Arma2 Free) i Arma 2 Operation Arrowhead. Najpewniej jest kupić w sklepie gry-online, za 50 złotych. Możliwości są również inne:

- Arma2 Free i Arma2 OA (najtaniej)

- Arma2 i Arma 2 OA (z oryginalną Armą2, nie darmową - będziesz miał lepszą grafikę)

Dodam również, że Army2 OA nie da się spiracić, także trzeba tą grę kupić ( co jest dla mnie dużym plusem, nie lubię piractwa. )

DAYZ COMMANDER

Możesz zainstalować DayZ Commander, który zrobi za Ciebie praktycznie wszystko. Zainstaluje beta-patcha, patch 1.6, Lingor Island, Takistan - no i DayZ. Bez Twojej ingerencji. Ty w tym czasie możesz iść na papierosa, na sracza, nie wiem. Ale zrobi za Ciebie wszystko.

SIX UPDATER

Tutaj wymagany jest angielski, niestety. Też zrobi za Ciebie wszystko, wystarczy wejść w zakładkę "Mods" i wpisać w wyszukiwarkę @DayZ. Wtedy naciskasz prawym przyciskiem, jest taka "zakładka" Actions, lub coś w tym stylu - i naciskasz install mod

:)

Wybaczcie, że trochę chaotycznie, ale piszę teraz ten poradnik, o 8 rano

:)

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Poradnik ładny. Ale jeśli ktoś nie wie gdzie kupić gre to nie powinien w nią grać.

@Edit

Ja sam na początku nie wiedziałem, myślałem że DayZ to gra standalone :)

No ale wiedziałeś gdzie szukać. A jeśli ktoś jest tak leniwy że mu się nawet w google wpisać nie chce, albo zaraz cracki. To mnie aż trzęsie.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [PORADNIK] Gdzie kupować, jak zainstalować.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...