Dr.V Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Alternatywne mapy w DayZ? To całkowicie możliwe! Aktualnie istnieją dwie mapy ( bodajże jest jeszcze trzecia, lecz tą mapę ma chyba tylko jeden serwer) Lingor Island - jak nazwa wskazuje jest to wyspa, a raczej archipelag. Klimat taki dżunglowo-pustynny, budynki w stylu Bliskiego Wschodu. W miastach da się znaleźć o wiele więcej rzeczy niż na Czarnorusi. Aby pobrać mapę, wejdź w DayZ Commander - on zrobi to za Ciebie. Potem wystarczy wejść na serwer z nazwą LINGOR, i grasz Takistan - jeszcze nie testowałem, ale jest to górzysty teren, pustynny - po prostu Afganistan, Iran, Syria. Instalacja także przez DayZ Commandera. "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem Odnośnik do komentarza
Joony91 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Z tego co wiem to w DayZ Game będzie tylko jedna mapka, wzorowana na tej wyspie (Lingor Island) chyba. Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza
zlotybin Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 A z tego co ja wiem to będzie nadal Czarnoruś, tylko że ''otworzą'' większość budynków. Aczkolwiek nie wiem co bym wolał. z Jednej strony Lingor ze względu na wielkość i rozmieszczenie, a z drugiej Czarnoruś... Ten klimat. /link poza MPC Odnośnik do komentarza
Joony91 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Gdzieś na twitterze albo facebooku pisali że będzie ta mapka co jest czyli chyba Lingor Island. Nie wiem czy będzie kopiuj wklej ale raczej wątpię pewnie zrobią większą albo coś w tym stylu. Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza
Dr.V Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Joony91, to nie jest info, tylko możliwość zainstalowania sobie mapki i grania na niej, już teraz "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem Odnośnik do komentarza
BesieK Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 A właśnie, tak mi przyszło do głowy teraz -,- Dayz jako gra będzie miała różne serwery ? I wszędzie można będzie sobie na serwerze mapę wstawić ? Czy będzie jeden 'typ' serwera i dodawać mapek i innych pierdół nie będzie można ? Trochę głupio napisane :P Odnośnik do komentarza
Dr.V Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 A właśnie, tak mi przyszło do głowy teraz -,- Dayz jako gra będzie miała różne serwery ? I wszędzie można będzie sobie na serwerze mapę wstawić ? Czy będzie jeden 'typ' serwera i dodawać mapek i innych pierdół nie będzie można ? Trochę głupio napisane :P Nie wiadomo jeszcze, ale prawdopodobnie będzie jak teraz - będzie wiele serwerów. "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.