Skocz do zawartości

[PORADNIK] Alternatywne mapy w DayZ? To możliwe!

Dr.V

Rekomendowane odpowiedzi

post-599482-0-29052900-1349244813.png

Alternatywne mapy w DayZ? To całkowicie możliwe! Aktualnie istnieją dwie mapy ( bodajże jest jeszcze trzecia, lecz tą mapę ma chyba tylko jeden serwer)

post-599482-0-15491100-1349244963.png

Lingor Island - jak nazwa wskazuje jest to wyspa, a raczej archipelag. Klimat taki dżunglowo-pustynny, budynki w stylu Bliskiego Wschodu. W miastach da się znaleźć o wiele więcej rzeczy niż na Czarnorusi. Aby pobrać mapę, wejdź w DayZ Commander - on zrobi to za Ciebie. Potem wystarczy wejść na serwer z nazwą LINGOR, i grasz

:)

post-599482-0-84884100-1349245093.png

Takistan - jeszcze nie testowałem, ale jest to górzysty teren, pustynny - po prostu Afganistan, Iran, Syria. Instalacja także przez DayZ Commandera.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Gdzieś na twitterze albo facebooku pisali że będzie ta mapka co jest czyli chyba Lingor Island. Nie wiem czy będzie kopiuj wklej ale raczej wątpię pewnie zrobią większą albo coś w tym stylu.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

A właśnie, tak mi przyszło do głowy teraz -,- Dayz jako gra będzie miała różne serwery ? I wszędzie można będzie sobie na serwerze mapę wstawić ? Czy będzie jeden 'typ' serwera i dodawać mapek i innych pierdół nie będzie można ? Trochę głupio napisane :P

Nie wiadomo jeszcze, ale prawdopodobnie będzie jak teraz - będzie wiele serwerów.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [PORADNIK] Alternatywne mapy w DayZ? To możliwe!   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...