KremowaDziewczy Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Witam. Przychodzę tu z pytaniem co kupić. Mam magiczkę 18lvl. 15kk Red maga. Te 3 rzeczy mam. I co kupić ,żeby dobrze zacząć grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheAlsenPL Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Kupujesz wr ognia dużą. Eq na 15 lvl u6/u7 +6/+7/+8. Czapka małpy i maska x. Reszte odłóż sobie na potem. Moje projekty SyrenBot (Spambot +bot do NosTale) http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaruTube Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Najlepiej kup już rózgę na 45lvl u6/7 +5/6/7, żeby później problemów z nią nie było. Wróżkę ognia +40%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KremowaDziewczy Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Dziękuje. Prosze o zamknięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.