MyShot*4*You Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Mam pytanie co do tego ze po zakonczeniu gry jest Save i Ok . Strzelam ze te Save to zapis danej gry. Gdzie znajde dokladnie lokalizacje zapisanego video? @edit dobra znalazlem. ale mam inne pytanie. jaki program je odtwarza? Odnośnik do komentarza
MeM aka KaM Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Mam pytanie co do tego ze po zakonczeniu gry jest Save i Ok . Strzelam ze te Save to zapis danej gry. Gdzie znajde dokladnie lokalizacje zapisanego video? @edit dobra znalazlem. ale mam inne pytanie. jaki program je odtwarza? Możesz odtworzyć jedynie w grze. Wchodzisz w Storage i masz tam Replays. Aby odtworzyć nie możesz być w żadnym roomie. xKaMaSx exMod Memory Odnośnik do komentarza
MyShot*4*You Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ok dzieki. Close Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.