PeVe Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witam! otóż nabiłem sobie dzsiaj pentę na kha'zixie na rankedzie i do tej pory nie pisze mi o tym w tzw. ranked stats Coś się zbugowało, czy co? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Mozliwe ze bug, poczekaj np do jutra, jak nic sie nie zmieni pisz do supportu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AfffOmg Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Mi tak 2 quadr na Kennenie nie zaliczyło :] ( W grze pisało ,że był quadra kill a w statystykach rankingowych nie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo066 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 to piszcie do supp lub czekajcie Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysiałke Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 raczej tylko bug, a nie leavnałeś tej gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifmeister. Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Mi też raz 1 penty nie zaliczyło, może dlatego, że była quadra, padłem i dopiero potem penta. elo jak tam rzycie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorph Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Radze napisać do supp jak up , wczoraj nie zaliczyło mi quadra więc odezwe się jak supp odpisze Nie mam ochoty na zabawy w żołnierzyka , zegar wciąż tyka a czas umyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobek Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 to jest bugniete tyle razy mi nie zaliczylo multikillów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.