Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liga Mistrzów i Liga Europy

adix112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyda się temat ogółem o LM i LE.

Tak dla rozpoczęcia wyniki dzisiejszych meczów:

377328_433509916713393_976010457_n.jpg

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=M2dl-Ovjk1U

A wracając do dnia dzisiejszego

Ciekawie zapowiada się pojedynek BVB z ManCity myślę że pomimo City jest napakowane gwiazdami to BVB nie jest na straconej pozycji i jeżeli będą grali tak jak w ostatni weekend to mogą narobić kłopotów Anglikom

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Gz manu <3 Bayern pro przegrał z amatorami :D

Co dzisiaj? Napewno grupa D najciekawsza i obejrze :> Liczę oczywiście na BvB oraz Real. Wiem że Manc jest raczej faworytem lecz wierze w naszych!

@Edit 1000 postuf <3

Opublikowano

Liczę na BvB :> Gdzie można obejrzeć ich mecze ?

Dzisiejszy mecz LM jest transmitowany w TVP1, a mecze z ligi niemieckiej są pokazywane na Eurospocie... ;)

Opublikowano

no i koniec meczu Joe Hart vs BVB.

Gdyby nie on Borussia zdemolowała by City, sędzia troche pomógł no trudno. Z taką grą BVB może spokojnie real postraszyć

1xbQbvo.png

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem Borussia pnie się do czołówki klubów z Europy. Taka gra może być przeze mnie oglądana 25/8! ;) Fajnie się patrzy na Polaków którzy osiągają coś więcej niż polska liga.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Polacy nie Polacy BVB jak na klub wart max 200 mln przy czym City około 500 to gra o niebo lepiej. To zasługa zaangażowania, inwestowania w rozwój a nie w piłkarzy i przede wszystkim jednemu z najlepszych trenerów na świecie :)

1xbQbvo.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

przede wszystkim jednemu z najlepszych trenerów na świecie :)

Bez przesady nie porównuj Kloppa do

Fergusona , Guardioli czy Mourinho

Opublikowano

Bez przesady nie porównuj Kloppa do

Fergusona , Guardioli czy Mourinho

do Fergusona nie śmiem porównywać ale Guardioli czy Mou owszem, on ma pomysł na grę, ManCIty było zmiażdżone przez BVB, typek wie co robi, bo nie dość że dopasuje odpowiednio na pozycję to w dodatku ma dobry kontakt z zawodnikami

1xbQbvo.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jakie wyniki obstawiacie meczy w tym tygodniu? BVB zatrzyma Real?

1xbQbvo.png

Opublikowano

4:2 dla Realu ;) Tak sądzę. Ewentualnie 5:2.

@Edit

Dobra.. Wkońcu mecz w Niemczech... Tam zawsze jest trudno Realowi ;/ 3:1 wystarczy.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

myślę że Real wygra (no chyba że BVB powtórzyłoby formę z ManCity) ale nie aż w takich rozmiarach, myślę że skromne 1-2 dla Realu i na tym się skończy :)

1xbQbvo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...