Swiezu Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witam. Pytanie z dość trochę dziecinną sytuacją Dzisiaj zaszła taka sytuacja - razem z moimi kolegami wyszliśmy z biblioteki , i żeby wziąść swoje rzeczy weszliśmy za ladę szatni znajdującej się poza biblioteką która nie jest w żaden sposób pilnowana ani zamykana. Dodam że to było kilka minut po zamknięciu biblioteki. Po czym wyszliśmy jak by nigdy nic. przyglądaliśmy się przez szybę czy P.Woźna nas opieprzy za to. po pewnym czasie jak nas zobaczyła zaczęła nas nazywać od gnojów , zgłosiła sprawę na staży miejskiej oraz uprzedziła nas że czeka nas rozmowa z kierownikiem biblioteki. Czy grozi mi za coś takiego jakiś zakazik (tzw. Ban) na wchodzenie / wypożyczanie? Lub za coś takiego będę miał problemy ze strażą miejską?! Mówię całkiem szczerze i proszę o szczere odpowiedzi :P "To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 No nie wiem ja dzisiaj uciekłem ze szkoły przez okno przy babce i mnie goniła nic żadnych kłopotów bo mnie nie złapała Odnośnik do komentarza
Pluszowa Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 To forum, ludzie, posty, tematy, pomysły coraz bardziej mnie zadziwiają. Jeżeli jest zdrowa na umyśle to sobie odpuści taką błahostkę. Odnośnik do komentarza
PePee Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 E tam , pewnie odpuści . Odnośnik do komentarza
MrMarcinMarek Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Woźne w większości wypadków są pojebane, nic Ci ni powinno poważniejszego grozić. Może jakiś mandat, nie wiem. ' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie, Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie. Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! ' Odnośnik do komentarza
Konfitura Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Nic Ci nie zrobi, skoro były tam Twoje rzeczy to miałeś prawo je wziąć. Nie przejmuj się :P Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Były tam kamery? Pewnie będzie widać co wziąłeś. Jeśli wziąłeś wyłacznie swoje rzeczy to nie ma problemu, ale jak kogoś też to jest problem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.