kier0wnik! Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Dobry Już dawno nie dawałem żadnego dif'a dlatego dzisiaj chciałbym się z Wami znowu czymś podzielić . Zanim ********_ był na nas fochnięty udostępnił dif'a na szansę wejścia bonusów .. Niestety dzięki jego 'przyjaciołom' zniknęło kompletnie to z forum . Dzisiaj miałem ochotę otworzyć IDA i zabawić się . Standardowo szansa na wejście bonów od 1 do 5 wygląda tak: ---> zmiana dif'a. 1 - 100% --->80% 2 - 80% --->60% 3 - 60% --->40% 4 - 50% --->30% 5 - 30% --->20% Dif: 002FF93C: 64 50 002FF940: 50 3C 002FF944: 3C 28 002FF948: 32 1E 002FF94C: 1E 14 Moja robota. Jeżeli pieski dymka_ usunął ten temat od razu lecimy do kokosza Tera hcłeja nie ma żeby usuwali to co zagraża ich 'serwerom' pro elo elo 4funmt2.pl Odnośnik do komentarza
krzywy_ Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Nie dawałeś to dobrze, pora wypierdalać sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza
kier0wnik! Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 a kuku ! 4funmt2.pl Odnośnik do komentarza
ZnowuJa Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Dla dif majkiera like się należy! Dobrze, że jeszcze jest ktoś, kto chce się czymkolwiek podzielić... Odnośnik do komentarza
piotrejt16 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ta, nawet szansy na wejście bonu od bambusa zajebał. Odnośnik do komentarza
Evelen Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHA. nie pieski Endymiona tylko dajesz mój quest i dif idioto. Dif ten jest dostepny na epvp w jakimś Spisie difów, nawet nowych procentów nie zmieniłeś beka. Dołącz do nas na Facebooku! Odnośnik do komentarza
kier0wnik! Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 raczej nie twój -- banowanie z gry-- wykonal Endymion -- pis jou 4funmt2.pl Odnośnik do komentarza
Evelen Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Z tej strony Endymion gimbusie. Dif jest dostępny w spisie na epvp, nie widzę potrzeby żebyś podpisywał go pod siebie i dawał na mpc. Ogólnie jakim prawem udostepniasz coś? Usunalem, to miałem powód. Dołącz do nas na Facebooku! Odnośnik do komentarza
.nismo Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Z tej strony Endymion gimbusie. Dif jest dostępny w spisie na epvp, nie widzę potrzeby żebyś podpisywał go pod siebie i dawał na mpc. Ogólnie jakim prawem udostepniasz coś? Usunalem, to miałem powód. Spina o głupi dif jak chuj. Odnośnik do komentarza
Terenzo. Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Fajnie że udostępniłeś difa (by Endymion), ale za chuja nie rozumiem po co skoro został już udostępniony wcześniej i jest w spisie.. Pzdr Odnośnik do komentarza
SivleR Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Nie wiem kogo ten diff, ale i tak 98/100% userów mpc nie zmienia tego gówna. Po co? Dobrze bony wchodzą. @UP Jest w spisie bez jaj... to po co ten temat? Immortal-Metin - Już niedługo Zapraszam! Odnośnik do komentarza
xDeStRuCtx Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Questa usuń, skoro endymion dodał widoczną stopkę to najwidoczniej nie życzy sobie kopiowania. Dif jest w spisie, więc nie ma sensu trzymać go w dziale. Dif niech zostanie, skoro usunięto ze spisu. 2h na usunięcie questa. Odnośnik do komentarza
Evelen Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Spina o głupi dif jak chuj. Nie chodzi o samego difa, tylko o zachowanie tego dysmózga. Chce się popisać tym, że potrafi zapisać coś na pc a potem podpisywać to pod siebie, czy jakoś tak bo nie rozumiem dzaiłania tego człowieka. Na epvp typ dał, dopisał że odemnie i nie ma problemu, ale on to przypisuje pod siebie a nawet wartosci nie zmienił... Dołącz do nas na Facebooku! Odnośnik do komentarza
kier0wnik! Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 gdybym napisał że twój już by go dawno tutaj nie było ,napewno nie zauważyłeś 2ch tematów z tym bo zostało wyjebane od zaraz ,więc inaczej nie szło ale widzę że xDes jest więc nie będzie chuja muja dzikich wężów 4funmt2.pl Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.