Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTube!? Od czego tu zaczac?

Clear500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam zamiar nagrywać na yt gry . No ale tutaj do was pytanie! Z czym ? Nie chce np. z minecraftem bo to jest bez sensu jest plagiat serii z tym wiec mam takie pytanie z czym nagrac mam :

Call of Duty MW3

Saints Row 2

Enclave

Gothic 2/1

Total Overdose

GTA SA

Overlord

Serious Sam 2

i pare innych .

Oczywiscie moge sobie kupic inne gry do nagrywania itd ale nie wiem wlasnie jakie za dobre prop. daje like ^^

?????

Opublikowano

Jakieś MMO, ale nie WoW - nie ma sensu nagrywania LP z MW3, bo każdy to widział 217841874781 razy. A MMORPG, np Guild Wars, czy SW:Tor - jak najbardziej :>.

Możesz też nagrywać dotę jak dostaniesz klucz albo smite.

Opublikowano

Ja GTA SA ;D Sam bym oglądał bo na YT nie ma z tego zagrajmy za dużo :/

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

Gta sa na 100 % jest fajne ciekawe ale to nie zależy od tego co robisz tylko jak np jak by któryś youtuber 100 k widzów nagrał painta to by go oglądali więc to jest kwestia jaki jesteś .

1396292564-U784394.png
Gość LastPhoenix450
Opublikowano

@Top

Nagraj fajnie G1 mroczne tajemnice to będę Cię oglądać.

//Nagrywaj nowości: borderlands 2 etc. jak również gry indie i klasyki (tylko nie takie, których jest dużo na jutube) na to się ludzie łapią.

Jakieś MMO, ale nie WoW - nie ma sensu nagrywania LP z MW3, bo każdy to widział 217841874781 razy. A MMORPG, np Guild Wars, czy SW:Tor - jak najbardziej :>.

Możesz też nagrywać dotę jak dostaniesz klucz albo smite.

Był już taki jeden, nazywał się fubu...

Opublikowano

Z tej listy wybrałbym gta, jednak z jakimś śmiesznym lektorem (ivona) :)

Jeżeli nie chcesz parodiować, to polecam w 100% metin2, lets playe od początku gry :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...