Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] balmora

kruzlo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema all chcialem sie dowiedziec jak mozna sie dorobic na balmoze . posiadam moda wait chack itp mam jakies eq ale to na wyzszy lvl i chcialbym zeby tak zostao . cos obilo mi sie o oczy ze jest zarobek na fasolkach w m2 . ale na jakim lvlu itp ?? . jesli ma ktos propozycje to prosze pisac i z gory dzieki :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jaki masz lvl ? jak masz 10+ lub 20+ metki w m2 drop równierz fms'y z bestów. Znajdz 1 hit killera (jak zadziała to cód) idz na bossy na 1 lvl takie jak zjawa,9 ogonow,riper.

Opublikowano

Polecam FB, albo robisz dropka i idziesz na metki w m1. Na filmie Wojtka słyszałem że 200 zaczarowań to 100kk.

Inny temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/522111-pytaniejak-zarobic-na-balmorze/

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

Jaki masz lvl ? jak masz 10+ lub 20+ metki w m2 drop równierz fms'y z bestów. Znajdz 1 hit killera (jak zadziała to cód) idz na bossy na 1 lvl takie jak zjawa,9 ogonow,riper.

Hit killer na balmorze ?? Raczej nie .Obecnie sam nie znam żadnego serwera na plikach 2008.

Metki w m1 .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...