kondziu7 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witam Macie jakieś sugestie jaki to czołg ? Do wygrania troszke golda więc może wspólnymi siłami coś wymyślimy. Dla mnie to jakiś ruski czołg odpowiada kolorem , i najprawdopodobniej nie ma kamuflarzu Jest to zdjęcie z gry widać kawałek krzaczka Widać długą antenę więc to czołg tieru 5+ (chyba) Logo Wargaming może troche ułatwić poszukiwania w google Obstawiałem Churchila lub IS - 7 Link do obrazka ! http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/158700-guess-what-xxix/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reiden Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 chyba im sie we lbach juz do reszty poprzewracolo po tym nie da sie rozpoznac jaki to czolg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziu7 Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 A jednak ludzie dają rade, a 20zł droga nie chodzi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrostry0407 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 T25T czy tam T25AT "Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Szkoda tylko ze nic na tym obrazku nie widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.