Skocz do zawartości

[PYTANIE] OX Surface MT2 Zapraszam

Karpie

Rekomendowane odpowiedzi

Także ban od pana Urdena za " skrypty " których niby to używałem jest niesłuszny ?

Poczekam kilka dni, jeśli nie dostanę unbana, sprawę zgłoszę na policję.

Serwer ma określony regulamin którego nie złamałem, a mimo to mam bana.

Wydałem powyżej 200zł więc mogę wytoczyć proces i jeżeli się powiedzie właściciel serwera będzie musiał zapłacić za wszystko.

PS: Tak poza tym to proszę zwrócić uwagę na ss, Moja odpowiedz była TAK po czym przeszedłem na przeciwne pole i byłem tam jako jedyny.

Także ban od pana Urdena za " skrypty " których niby to używałem jest niesłuszny ?

Poczekam kilka dni, jeśli nie dostanę unbana, sprawę zgłoszę na policję.

Serwer ma określony regulamin którego nie złamałem, a mimo to mam bana.

Wydałem powyżej 200zł więc mogę wytoczyć proces i jeżeli się powiedzie właściciel serwera będzie musiał zapłacić za wszystko.

PS: Tak poza tym to proszę zwrócić uwagę na ss, Moja odpowiedz była TAK po czym przeszedłem na przeciwne pole i byłem tam jako jedyny.

Co do wydanych pieniędzy, policja ci nic w tym nie pomoże. W tym przypadku płaciłeś za kody sms, które po wpłacie otrzymałeś.

Więc nawet jak jakimś cudem wytoczysz proces to tylko zmarnujesz czas i nerwy :)

P.S Jeżeli wydałeś tyle na IS to walcz o unbana na forum, walcz do upadłego :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Hehe. Napisałem temat jak tylko dostałem tego bana, wtedy jeszcze nie wiedziałem nawet za co, w sumie i tak mniejsza bo nic nie miałem.

Ale to że napisałem naprawdę nic nie dało, zaraz po tym temat został usunięty a na pw pojawiła mi się wiadomość od wszechmocnego Urdena:

"Masz uwagi,jest ticket... Nie masz uwag,tak jak było w grze,miłego wieczorku.

Jeszcz jedna taka uwaga,kręcenie dymu,będzie perm - Regulamin gry się kłania .

I to informacja,nie groźba."

Zwykły cham a nie Administrator. Pozdrawiam i temat zgłaszam do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [PYTANIE] OX Surface MT2 Zapraszam   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...