Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] OX Surface MT2 Zapraszam

Karpie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka administracja taki serwer, a to ze ktoś ma listę z pytaniami i zna odpowiedzi to tez już wina Administracji, jak się jej nie chce zmienić pytań.

Opublikowano

Npisałem prywatną wiadomość do głownego Administratora serwera, lecz jeszcze bez odpowiedzi.

Może mi powiecie czy te skrypty naprawdę istnieją i czy nawet źle odpowiem to nie odpadne ?

Zostałem oskarżony za coś czego nie używałem ani nie miałem.

Opublikowano

Nie istnieje taki 'cheat'. Ewentualnie, w przypadku, gdy np. wejdziemy w pole OX na multihacku/wallhacku, to nie odpadamy pod deadzie, ale także nie jesteśmy już tak jakby na OX, czyli skrypt eventu nie doda nam ewentualnej nagrody.

Opublikowano

Także ban od pana Urdena za " skrypty " których niby to używałem jest niesłuszny ?

Poczekam kilka dni, jeśli nie dostanę unbana, sprawę zgłoszę na policję.

Serwer ma określony regulamin którego nie złamałem, a mimo to mam bana.

Wydałem powyżej 200zł więc mogę wytoczyć proces i jeżeli się powiedzie właściciel serwera będzie musiał zapłacić za wszystko.

PS: Tak poza tym to proszę zwrócić uwagę na ss, Moja odpowiedz była TAK po czym przeszedłem na przeciwne pole i byłem tam jako jedyny.

Opublikowano

Także ban od pana Urdena za " skrypty " których niby to używałem jest niesłuszny ?

Poczekam kilka dni, jeśli nie dostanę unbana, sprawę zgłoszę na policję.

Serwer ma określony regulamin którego nie złamałem, a mimo to mam bana.

Wydałem powyżej 200zł więc mogę wytoczyć proces i jeżeli się powiedzie właściciel serwera będzie musiał zapłacić za wszystko.

PS: Tak poza tym to proszę zwrócić uwagę na ss, Moja odpowiedz była TAK po czym przeszedłem na przeciwne pole i byłem tam jako jedyny.

Co do wydanych pieniędzy, policja ci nic w tym nie pomoże. W tym przypadku płaciłeś za kody sms, które po wpłacie otrzymałeś.

Więc nawet jak jakimś cudem wytoczysz proces to tylko zmarnujesz czas i nerwy :)

P.S Jeżeli wydałeś tyle na IS to walcz o unbana na forum, walcz do upadłego :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Hehe. Napisałem temat jak tylko dostałem tego bana, wtedy jeszcze nie wiedziałem nawet za co, w sumie i tak mniejsza bo nic nie miałem.

Ale to że napisałem naprawdę nic nie dało, zaraz po tym temat został usunięty a na pw pojawiła mi się wiadomość od wszechmocnego Urdena:

"Masz uwagi,jest ticket... Nie masz uwag,tak jak było w grze,miłego wieczorku.

Jeszcz jedna taka uwaga,kręcenie dymu,będzie perm - Regulamin gry się kłania .

I to informacja,nie groźba."

Zwykły cham a nie Administrator. Pozdrawiam i temat zgłaszam do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...