Makyura Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Gdy chce uruchomić grę która działa z unity web player to wyskakuje mi błąd że nie może załadować: Error launching Unity Web Player (mam zainstalowane unity) jak klikne Error details to pisze failed to load unity dll. Odnośnik do komentarza
Makyura Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 refresh Odnośnik do komentarza
Peleos Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Sprawdź to http://forum.unity3d.com/threads/142411-Error-Launching-Unity-Player Odnośnik do komentarza
Makyura Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Poczytałem i z tego co wyczytałem to trzeba wejść do foledru unity w dane aplikacji i znaleźć tam dll i ustawic tylko do odczytu zrobił bym tak ale problem jest w tym że tego folderu niemam nawet jak zainstaluje od nowa unity, reinstall i znowu zainstaluje a i tak nadal niemam tego folderu. Więc podmieniłem to co tego zipa do downloadu podali a i tak nie działa. Tak jakby podczas instalacji wgl sie unity nie instalował, jak ktoś pomoże rozwiązać ten problem nagrodze ++++++++++++++++ Odnośnik do komentarza
Makyura Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 refresh Odnośnik do komentarza
Makyura Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 refresh Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.