koks1132 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Moje pytanie brzmi: Co chcielibyście w nowej wersji MineCrafta?? Piszcie swoje propozycje! Proszę moderatora o nie usuwanie tematu. Odnośnik do komentarza
190475378597218903438 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Brak pikseli i grafika jak w bf3 na detalach ultra. @edit jeszcze dodanie komend do single i 280 portalów do różnych miejsc żeby się nie nudziło. Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Nie ten dział, co do tematu Nic, nie gram w tą grę od długiego czasu. Odnośnik do komentarza
Lesteross Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 MineCraft czy Minecraft? Trochę się zgubiłem . Hmm... Karabiny maszynowe, pistolety, nie wiem... komputery na których można grać w minecrafta itp. itd. ;] Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania . Odnośnik do komentarza
Westable12 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ja chciałbym usunięcie lvli, npc, emeraldów, with'a, silverfisha, ender'a, enderdragona, endermanów, rozmnażania zwierząt, niespawnowanie się zwierząt, ocelotów, nietoperzy, dżungli, beznadziejnego stawiania drewna, ulepszania itemów, kolorowania zbroj, kierowania świnią, arbuzów, łatwiejszego robienia złotych jabłek, grzybowego biomu, grzybowych krów, golema, i wiele, wiele więcej. pewdiepie fan :3 Odnośnik do komentarza
xDeStRuCtx Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 i tak tego nie wprowadzisz + z tym to do minecrafta. Odnośnik do komentarza
!.Szymcio:* Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 chcialbym zeby w noych majsrafcie byl jakis cel :| zeby nie rylo mozgownicy :| zeby poprawili te glupia grafike :| zeby to byla wkoncu gra godna uwagi :| Odnośnik do komentarza
Gość LastPhoenix450 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ja chciałbym usunięcie lvli, npc, emeraldów, with'a, silverfisha, ender'a, enderdragona, endermanów, rozmnażania zwierząt, niespawnowanie się zwierząt, ocelotów, nietoperzy, dżungli, beznadziejnego stawiania drewna, ulepszania itemów, kolorowania zbroj, kierowania świnią, arbuzów, łatwiejszego robienia złotych jabłek, grzybowego biomu, grzybowych krów, golema, i wiele, wiele więcej. Mówisz, masz: minecraft.pl/przywrocmy-naprawione/ albo craftsite.pl/minecraft-version-changer-1-02/4948 @Top Jak już zrobili rpg'a to niech dodadzą spelle i jakieś nowe dangueony (np. latające wyspy ze skarbami). Ew. większe wsparcie dla moderów i niech robią to co zapowiadają. Odnośnik do komentarza
Sopelek997 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 sprawdzanie inteligencji i wieku graczy i automatyczne odrzucanie wszystkich poniżej 10 roku życia lub inteligencjią na poziomie "JJay zrób minecrafta"/"Jjay to bóg"/"Czy jjay naprawdę nie żyje?!?!" itp @topic. Nowe trudne duże rzadkie dungeony z unikatowymi rzadkimi wartościowymi przedmiotami (wartościowymi == takimi, które albo będą same z siebie mieć wartość na multi z powodu rzadkości albo dodające jakieś buffy., może coś typu dragon egg) Ewentualnie mistyczne narzędzia (takie żeby se w gablotce postawić). Nie wiem, z jakiegoś już niespotykanego egzotycznego materiału... Już mi się ostatnio bardzo spodobało dodanie trofeów [UDF] MathEx | [C++, ALLEGRO 4.2][Gra] Mr. Gun [Gra] Kółko i Krzyżyk - Gomok (konkurs) | [Gra] Tetris (konkurs) [Program] Odtwarzacz MP3 (konkurs) | [C++, ALLEGRO 5.0.9] Proste oświetlenie 2D [Gra] More Than 2048 | [ALLEGRO 5][C++] Mandelbrot Renderer Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 @UP: JJay rzyje? Łoł, idem spamicz na pefu. Pofiem kolegom, ale cekaj, ja nie mam kolekuf. ;< Odnośnik do komentarza
Tsakui Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Na pewno będą wiedźmy, ale po za tym nie ma jakiś wielkich zmian. Odnośnik do komentarza
siewkaPL Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Dobrze by było jakby dodali do minecrafta takie mody jak: buildcraft,indriustialcraft,redpower,thaumacraft(jeżeli zle napisałem nazwy modów to sorry) Odnośnik do komentarza
Westable12 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Mówisz, masz: minecraft.pl/przywrocmy-naprawione/ albo craftsite.pl/minecraft-version-changer-1-02/4948 @Top Jak już zrobili rpg'a to niech dodadzą spelle i jakieś nowe dangueony (np. latające wyspy ze skarbami). Ew. większe wsparcie dla moderów i niech robią to co zapowiadają. Ale na takim mc nie pogram na multi ;/ pewdiepie fan :3 Odnośnik do komentarza
JodaMinecraft Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Tak jak powiedział wcześniej temat do nabijania postów. I tak to co "Chcemy" nie zostanie wprowadzone. CLs. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.