Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineCraft Co w nowej wersji?

koks1132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MineCraft czy Minecraft? Trochę się zgubiłem :).

Hmm... Karabiny maszynowe, pistolety, nie wiem... komputery na których można grać w minecrafta itp. itd. ;]

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Ja chciałbym usunięcie lvli, npc, emeraldów, with'a, silverfisha, ender'a, enderdragona, endermanów, rozmnażania zwierząt, niespawnowanie się zwierząt, ocelotów, nietoperzy, dżungli, beznadziejnego stawiania drewna, ulepszania itemów, kolorowania zbroj, kierowania świnią, arbuzów, łatwiejszego robienia złotych jabłek, grzybowego biomu, grzybowych krów, golema, i wiele, wiele więcej.

pewdiepie fan :3

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Ja chciałbym usunięcie lvli, npc, emeraldów, with'a, silverfisha, ender'a, enderdragona, endermanów, rozmnażania zwierząt, niespawnowanie się zwierząt, ocelotów, nietoperzy, dżungli, beznadziejnego stawiania drewna, ulepszania itemów, kolorowania zbroj, kierowania świnią, arbuzów, łatwiejszego robienia złotych jabłek, grzybowego biomu, grzybowych krów, golema, i wiele, wiele więcej.

Mówisz, masz:

minecraft.pl/przywrocmy-naprawione/

albo

craftsite.pl/minecraft-version-changer-1-02/4948

@Top

Jak już zrobili rpg'a to niech dodadzą spelle i jakieś nowe dangueony (np. latające wyspy ze skarbami).

Ew. większe wsparcie dla moderów i niech robią to co zapowiadają.

Opublikowano

sprawdzanie inteligencji i wieku graczy i automatyczne odrzucanie wszystkich poniżej 10 roku życia lub inteligencjią na poziomie "JJay zrób minecrafta"/"Jjay to bóg"/"Czy jjay naprawdę nie żyje?!?!" itp

@topic. Nowe trudne duże rzadkie dungeony z unikatowymi rzadkimi wartościowymi przedmiotami (wartościowymi == takimi, które albo będą same z siebie mieć wartość na multi z powodu rzadkości albo dodające jakieś buffy., może coś typu dragon egg) Ewentualnie mistyczne narzędzia (takie żeby se w gablotce postawić). Nie wiem, z jakiegoś już niespotykanego egzotycznego materiału...

Już mi się ostatnio bardzo spodobało dodanie trofeów

Opublikowano

Dobrze by było jakby dodali do minecrafta takie mody jak: buildcraft,indriustialcraft,redpower,thaumacraft(jeżeli zle napisałem nazwy modów to sorry)

Opublikowano

Mówisz, masz:

minecraft.pl/przywrocmy-naprawione/

albo

craftsite.pl/minecraft-version-changer-1-02/4948

@Top

Jak już zrobili rpg'a to niech dodadzą spelle i jakieś nowe dangueony (np. latające wyspy ze skarbami).

Ew. większe wsparcie dla moderów i niech robią to co zapowiadają.

Ale na takim mc nie pogram na multi ;/

pewdiepie fan :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...