Skocz do zawartości

MineCraft Co w nowej wersji?

koks1132

Rekomendowane odpowiedzi

Ja chciałbym usunięcie lvli, npc, emeraldów, with'a, silverfisha, ender'a, enderdragona, endermanów, rozmnażania zwierząt, niespawnowanie się zwierząt, ocelotów, nietoperzy, dżungli, beznadziejnego stawiania drewna, ulepszania itemów, kolorowania zbroj, kierowania świnią, arbuzów, łatwiejszego robienia złotych jabłek, grzybowego biomu, grzybowych krów, golema, i wiele, wiele więcej.

pewdiepie fan :3

Gość LastPhoenix450

Ja chciałbym usunięcie lvli, npc, emeraldów, with'a, silverfisha, ender'a, enderdragona, endermanów, rozmnażania zwierząt, niespawnowanie się zwierząt, ocelotów, nietoperzy, dżungli, beznadziejnego stawiania drewna, ulepszania itemów, kolorowania zbroj, kierowania świnią, arbuzów, łatwiejszego robienia złotych jabłek, grzybowego biomu, grzybowych krów, golema, i wiele, wiele więcej.

Mówisz, masz:

minecraft.pl/przywrocmy-naprawione/

albo

craftsite.pl/minecraft-version-changer-1-02/4948

@Top

Jak już zrobili rpg'a to niech dodadzą spelle i jakieś nowe dangueony (np. latające wyspy ze skarbami).

Ew. większe wsparcie dla moderów i niech robią to co zapowiadają.

sprawdzanie inteligencji i wieku graczy i automatyczne odrzucanie wszystkich poniżej 10 roku życia lub inteligencjią na poziomie "JJay zrób minecrafta"/"Jjay to bóg"/"Czy jjay naprawdę nie żyje?!?!" itp

@topic. Nowe trudne duże rzadkie dungeony z unikatowymi rzadkimi wartościowymi przedmiotami (wartościowymi == takimi, które albo będą same z siebie mieć wartość na multi z powodu rzadkości albo dodające jakieś buffy., może coś typu dragon egg) Ewentualnie mistyczne narzędzia (takie żeby se w gablotce postawić). Nie wiem, z jakiegoś już niespotykanego egzotycznego materiału...

Już mi się ostatnio bardzo spodobało dodanie trofeów

Mówisz, masz:

minecraft.pl/przywrocmy-naprawione/

albo

craftsite.pl/minecraft-version-changer-1-02/4948

@Top

Jak już zrobili rpg'a to niech dodadzą spelle i jakieś nowe dangueony (np. latające wyspy ze skarbami).

Ew. większe wsparcie dla moderów i niech robią to co zapowiadają.

Ale na takim mc nie pogram na multi ;/

pewdiepie fan :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum MineCraft Co w nowej wersji?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...