Skocz do zawartości

[problem] co to za bledy?

Rekomendowane odpowiedzi

SYSERR: Oct 2 19:04:24 :: socket_connect: socket_connect(): can not connect to localhost:15000

SYSERR: Oct 2 19:04:27 :: socket_connect: socket_connect(): can not connect to localhost:15000

SYSERR: Oct 2 19:04:30 :: socket_connect: socket_connect(): can not connect to localhost:15000

SYSERR: Oct 2 19:04:31 :: hupsig: SIGHUP, SIGINT, SIGTERM signal has been received. shutting down.

SYSERR: Oct 2 19:04:31 :: socket_block: fcntl: nonblock: Bad file descriptor

gdy wpisuje dobre passy pisze blad a serwer on.. help ?

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

SYSERR: Oct  2 19:04:24 :: socket_connect: socket_connect(): can not connect to localhost:15000

Brak połączenie z portem 15000 (db).

Rozwiązaniem problemu jest sprawdzenie dostępności portu, ew. zmiana portu na inną (w takim wypadku należy pozmieniać wszędzie configi).

Często problem rozwiązuje się sam, po kilku próbach udaje mu się połączyć, lecz to za każdym razem spowalnia proces uruchomienia serwera.

hupsig: SIGHUP, SIGINT, SIGTERM signal has been received. shutting down.

Informacja, że został uruchomiony sygnał wyłaczania serwera.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

skoro to jest db to zmień port na 3306 wydaje mi się, że to jest podstawowy port, ale mogę się mylić.

hehe na to powinieneś odpowiedzieć lol :P, serio zmień game na infinity oryginalne choćby na chwile, a jak nie zadziała, to znaczy ze game z plików Marco już zdążyło ci serwer rozsypać. Może ci się to zdawać głupie ale swoje już wiem. Sprawdź procesy to zobaczysz ze db działa.

hehe na to powinieneś odpowiedzieć lol :P, serio zmień game na infinity oryginalne choćby na chwile, a jak nie zadziała, to znaczy ze game z plików Marco już zdążyło ci serwer rozsypać. Może ci się to zdawać głupie ale swoje już wiem. Sprawdź procesy to zobaczysz ze db działa.

moze prawda.. bo na początku w plikach marco bylo standardowe game, a zmienilem na swoje przerobione(zmienilem tylko max lvl w game MARCO) i pojawil sie blad, a wczesniej byl zostaniesz polaczony z serwerem ciagle.. ale pong sie zgadzal

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

dałby ktoś linka do dobrego pliku game na te pliki marcoa?

już chyba wiem czemu mi nie działał... wchodze w usr/home/game/share a tam pliku game nie ma -,-...

jutro wepchne standardowe game od marco i zobacze czy działa jak coś to jutro napisze..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [problem] co to za bledy?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...