Charon =) Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 SYSERR: Oct 2 19:04:24 :: socket_connect: socket_connect(): can not connect to localhost:15000 SYSERR: Oct 2 19:04:27 :: socket_connect: socket_connect(): can not connect to localhost:15000 SYSERR: Oct 2 19:04:30 :: socket_connect: socket_connect(): can not connect to localhost:15000 SYSERR: Oct 2 19:04:31 :: hupsig: SIGHUP, SIGINT, SIGTERM signal has been received. shutting down. SYSERR: Oct 2 19:04:31 :: socket_block: fcntl: nonblock: Bad file descriptor gdy wpisuje dobre passy pisze blad a serwer on.. help ? *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶ Odnośnik do komentarza
Charon =) Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 . *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶ Odnośnik do komentarza
TEKEN5 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 sprawdź dostępność tego portu, zmień go w conf.txt (katalog db) na inny ( tak samo w innych configach channeli, auth). Sprawdz tabelki,kolumny w Navicacie. Pomogłem? Daj Lubie to! Odnośnik do komentarza
Charon =) Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 myslisz, ze to pomoze? bo nie sadze ... (bynajmniej mi sie tak wydaje) ale poczekam na odpowiedzi innych, co napisza.. *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶ Odnośnik do komentarza
TEKEN5 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 SYSERR: Oct 2 19:04:24 :: socket_connect: socket_connect(): can not connect to localhost:15000 Brak połączenie z portem 15000 (db). Rozwiązaniem problemu jest sprawdzenie dostępności portu, ew. zmiana portu na inną (w takim wypadku należy pozmieniać wszędzie configi). Często problem rozwiązuje się sam, po kilku próbach udaje mu się połączyć, lecz to za każdym razem spowalnia proces uruchomienia serwera. hupsig: SIGHUP, SIGINT, SIGTERM signal has been received. shutting down. Informacja, że został uruchomiony sygnał wyłaczania serwera. Pomogłem? Daj Lubie to! Odnośnik do komentarza
Largos Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Masz game z tych swoich plików serwerowych, od marco, oyu..., wywal je. Odnośnik do komentarza
kier0wnik! Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 mysql włącz 4funmt2.pl Odnośnik do komentarza
Charon =) Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 @up mysql jest właczone .. @ 2x up lol ? @ 3x up chyba zrobie serwer na plikach by kaszanka.pl i wgram tylko folder game i var do mysql. *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶ Odnośnik do komentarza
LubiszToBiczys Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 skoro to jest db to zmień port na 3306 wydaje mi się, że to jest podstawowy port, ale mogę się mylić. Odnośnik do komentarza
Largos Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 skoro to jest db to zmień port na 3306 wydaje mi się, że to jest podstawowy port, ale mogę się mylić. hehe na to powinieneś odpowiedzieć lol :P, serio zmień game na infinity oryginalne choćby na chwile, a jak nie zadziała, to znaczy ze game z plików Marco już zdążyło ci serwer rozsypać. Może ci się to zdawać głupie ale swoje już wiem. Sprawdź procesy to zobaczysz ze db działa. Odnośnik do komentarza
Charon =) Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 hehe na to powinieneś odpowiedzieć lol :P, serio zmień game na infinity oryginalne choćby na chwile, a jak nie zadziała, to znaczy ze game z plików Marco już zdążyło ci serwer rozsypać. Może ci się to zdawać głupie ale swoje już wiem. Sprawdź procesy to zobaczysz ze db działa. moze prawda.. bo na początku w plikach marco bylo standardowe game, a zmienilem na swoje przerobione(zmienilem tylko max lvl w game MARCO) i pojawil sie blad, a wczesniej byl zostaniesz polaczony z serwerem ciagle.. ale pong sie zgadzal *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶ Odnośnik do komentarza
Largos Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Sprawdź jeszcze tabelki z logów w bazie, jeśli będą zepsute nie naprawiaj tylko osuń i stwórz na nowo według tematu z Bazy Danych. Ogólnie sprawdź całą bazę danych. Odnośnik do komentarza
Charon =) Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 ok.. jutro sprawdze ten plik game, zmienie go i zobacze czy działa.. *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶ Odnośnik do komentarza
Charon =) Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 dałby ktoś linka do dobrego pliku game na te pliki marcoa? już chyba wiem czemu mi nie działał... wchodze w usr/home/game/share a tam pliku game nie ma -,-... jutro wepchne standardowe game od marco i zobacze czy działa jak coś to jutro napisze.. *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.