Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] mob_proto do msql

czyzyk121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Krótko i zwięźle. Poszukuję niezbugowanego, działającego, z działającym linkiem do pobrania mob_proto. Moja tabelka uszkodziła się i każdy mob daje tyle samo expa.

Plik: po stronie serwera

Pozdrawiam i + lecą za pomoc.

Dla fanów mc:

Opublikowano
http://www.multiupload.nl/Y2PHQ1FKOB
https://www.virustotal.com/file/57a3fe750212c619c39b4a080ddd9f77a25b7be98fa5bec14117802bf862d568/analysis/1349203538/

Opublikowano

Jeszcze zapytam bo mam taki problem czasami jak by gra nie słuchała tabelek. W tabelkach czasami wpiszę swoje, a w rzeczywistości gra robi swoje. Jest jakaś komenda na ponowne wczytanie bazy, wgranie/odczytanie kordów? Poza reload reload all

Z góry dzięki

shutdown -r oczywiście zawsze wykonane po zmianach, ale chwilami mam wrażenie, że gra ma w d***** moje zmiany :) Po prostu, np. ceny fmsa sprzedaży zmieniam na 1k a sprzedaje go za 46k sobie :)

Dla fanów mc:

Opublikowano

o to coś typu /reload

Problem jednak dalej tkwi, mianowicie:

1. Zakładam nową postać, wszystko działa, expię a tutaj te nowe tabelki mob_proto od Ciebie nie pomogły. Tzn. wszystko w msql jak patrzę się zmieniło, jest ok ale gra dalej ich nie słucha. Na 1 lvlu za 1 dzikiego psa czy cokolwiek dostaję 10% równo, na 10 lvlu za dzikiego psa też tyle dostaje. Niby teraz twoje tabele ok wgrane a dalej ich nie słucha.

2. To samo dzieje się z handlarzem bronią, nie odczytuje cen. W tabelach mam kupno 10k sprzedaż 1k, a w grze jest kupno 15k sprzedaż 46k :) Nie ma takiego problemu z handlarzem zbrojami.

Co robić? Serwer restartowany z 5 razy bo nie dowierzałem :P

prawa plików nadane "777" wszystko co się da, także już sam nie rozumiem czemu gra nie słucha :?

Dla fanów mc:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...