Majkel Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witam. Długo musimy czekać na kolejną postać, już prawie miesiąc... Ale wraz z kolejnym patchem , zapewne w piątek ujrzymy nowego boga , będzie to Ares. Twórcy Smite'a udostępnili już filmik promujący go. Jak widzimy będzie to mage tank , czyli jak Guan Yu. Skille w moim odczuciu ma bardzo ciekawe , ulti wyborne. Ja nie pożałuje na niego 5.5k favoru , a jak z Wami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorus Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ja to już od dawana mam te 5,5k favorów czekające na niego Skile ba fajne tylko nigdy bym nie pomyślał że Ares z tarczy będzie walił ogniem heh Jak właduję się w niego dużo magical power'a to będzie się nim grzmocić jak nie wiem co Ale ma trochę źle gdyż bicie z miecz odpada no gdyż jest magical'em. Mogli zrobić z niego full psychika o wiele lepiej by było. No ale trudno. Już nie mogę się doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueenOfSadness Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ja to już od dawana mam te 5,5k favorów czekające na niego Skile ba fajne tylko nigdy bym nie pomyślał że Ares z tarczy będzie walił ogniem heh Jak właduję się w niego dużo magical power'a to będzie się nim grzmocić jak nie wiem co Ale ma trochę źle gdyż bicie z miecz odpada no gdyż jest magical'em. Mogli zrobić z niego full psychika o wiele lepiej by było. No ale trudno. Już nie mogę się doczekać W tym problem.... Samych physical'ów nie mogą dodawać ponieważ magic postacie miałyby trudniej. =) Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrCzemuJa Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 żeby znów nie było takiego dziadostwa jak thor, który skilami nic nie robi. Jego jedyneczka jest w miarę dobra no i ulti efektowne. Co do Aresa, ulti przydatne w tf'ach. Żałuje troszkę, że nie jest adekiem, ale QeenOdSadness ma racje. No i już możemy się cieszyć wspaniałą okazałością Aresa. Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite. Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Całkiem przyjemnie się gra. Pierwszy mecz skończony 12-5-11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toxic0.0 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Grałem i mogę powiedzieć że niezły jest Ares jest bardziej pod TANKA Dobre Ulti ściąga pod wieże i dokańcza się ogniem : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 właśnie skończyłem mecz. Ares moim zdaniem w roli off tanka jest świetny. Nie oczekujcie od niego nie wiadomo ilu killi , gdyż jego skille nie są zbyt mocne , jednakże jako support sprawia się bardzo dobrze. Mecz trwał 99 min , najdłuższy jaki dotychczas grałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toxic0.0 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 ja grałem aresem ponad godzine Robi się to tak Ares przyciąga ALL przeciwników i reszta teamu dobija z ulti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stelmachowicz Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 żeby znów nie było takiego dziadostwa jak thor, który skilami nic nie robi. Jego jedyneczka jest w miarę dobra no i ulti efektowne. Co do Aresa, ulti przydatne w tf'ach. Żałuje troszkę, że nie jest adekiem, ale QeenOdSadness ma racje. No i już możemy się cieszyć wspaniałą okazałością Aresa. może i na początku ludzie nie radzili sobie z thorem to teraz jakbyś widział nie których graczy byś wypluł te słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 może i na początku ludzie nie radzili sobie z thorem to teraz jakbyś widział nie których graczy byś wypluł te słowa. Nie tylko dlatego , że ludzie nauczyli się nim grać , dostał buffa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.