Skocz do zawartości

[Inne] Ares

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Długo musimy czekać na kolejną postać, już prawie miesiąc...

Ale wraz z kolejnym patchem , zapewne w piątek ujrzymy nowego boga , będzie to Ares.

Twórcy Smite'a udostępnili już filmik promujący go.

Jak widzimy będzie to mage tank , czyli jak Guan Yu.

Skille w moim odczuciu ma bardzo ciekawe , ulti wyborne.

Ja nie pożałuje na niego 5.5k favoru , a jak z Wami ?

394591421101183179764.jpeg

Ja to już od dawana mam te 5,5k favorów czekające na niego xD Skile ba fajne tylko nigdy bym nie pomyślał że Ares z tarczy będzie walił ogniem heh :D Jak właduję się w niego dużo magical power'a to będzie się nim grzmocić jak nie wiem co :D Ale ma trochę źle gdyż bicie z miecz odpada no gdyż jest magical'em. Mogli zrobić z niego full psychika o wiele lepiej by było. No ale trudno. Już nie mogę się doczekać :)

Ja to już od dawana mam te 5,5k favorów czekające na niego xD Skile ba fajne tylko nigdy bym nie pomyślał że Ares z tarczy będzie walił ogniem heh :D Jak właduję się w niego dużo magical power'a to będzie się nim grzmocić jak nie wiem co :D Ale ma trochę źle gdyż bicie z miecz odpada no gdyż jest magical'em. Mogli zrobić z niego full psychika o wiele lepiej by było. No ale trudno. Już nie mogę się doczekać :)

W tym problem.... Samych physical'ów nie mogą dodawać ponieważ magic postacie miałyby trudniej. =)

Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA

<3

żeby znów nie było takiego dziadostwa jak thor, który skilami nic nie robi. Jego jedyneczka jest w miarę dobra no i ulti efektowne.

Co do Aresa, ulti przydatne w tf'ach. Żałuje troszkę, że nie jest adekiem, ale QeenOdSadness ma racje.

No i już możemy się cieszyć wspaniałą okazałością Aresa.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

właśnie skończyłem mecz.

Ares moim zdaniem w roli off tanka jest świetny.

beztytuuig.png

Nie oczekujcie od niego nie wiadomo ilu killi , gdyż jego skille nie są zbyt mocne , jednakże jako support sprawia się bardzo dobrze.

Mecz trwał 99 min , najdłuższy jaki dotychczas grałem...

394591421101183179764.jpeg

żeby znów nie było takiego dziadostwa jak thor, który skilami nic nie robi. Jego jedyneczka jest w miarę dobra no i ulti efektowne.

Co do Aresa, ulti przydatne w tf'ach. Żałuje troszkę, że nie jest adekiem, ale QeenOdSadness ma racje.

No i już możemy się cieszyć wspaniałą okazałością Aresa.

może i na początku ludzie nie radzili sobie z thorem to teraz jakbyś widział nie których graczy byś wypluł te słowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Inne] Ares   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...