Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KOMP ! :( ( zielony )

TajaRrR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam "problem" nie znam sie prawie wcale na kompach.

Wiec prosil bym o pomoc w zlozeniu nowego kompa.

Chcial bym na niego przeznaczyc max 1600zl.

Wiec jakby ktos byl mily to mogl by mi ktos pomoc z gory dzieki.

ypfjznzpyzvx_t.jpg

Opublikowano

Komputer do jakich celów ma być? Masz jakiegoś kompa (PC)? Nagrywarka, dysk, buda? Z monitorem, systemem? Boże ludzie, czy tak trudno pomysleć przed napisaniem kolejnego tematu? Kiedy w każdym jest mówione ''Podaj specyfikacje swojego kompa... bla bla...

Opublikowano

Dobra sorrki faktycznie nie pomyslalem....

Mam kompa ale on to odrazu na zlom leci caly...

Monitor i system mam, chodzi mi tylko o Caly piec z karta graficzna prockiem itp itd.

ypfjznzpyzvx_t.jpg

Opublikowano
Dobra sorrki faktycznie nie pomyslalem....

Mam kompa ale on to odrazu na zlom leci caly...

Monitor i system mam, chodzi mi tylko o Caly piec z karta graficzna prockiem itp itd.

Ale do jakich celów ma byc do gier czy co?

fs_pc.png

Opublikowano

xSinek

Napisał 1600zł.

Masz dysk, napęd? Ale zresztą po co pytam, bo mówisz że jesteś zielony to sam sobie nie podłączysz....

@down

Jak się nie znasz to kurwa nic nie pisz bo z allegro się nie kupuje. Jedynie napisałeś to co inni.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Co Ci da że powiemy Ci z czego złożyć komputer, jak i tak sam go nie złożysz... Najlepiej poszukaj złożonych kompów na allegro albo ceneo i podaj je tu do sprawdzenia...

Opublikowano

xSinek

Napisał 1600zł.

Masz dysk, napęd? Ale zresztą po co pytam, bo mówisz że jesteś zielony to sam sobie nie podłączysz....

Nie zauważyłem, sorrka pomyliło mi sie z innym tematem :).

@TajaRrR

W jakie gierki chcesz pograć mniej wiecej na tym komputerku? Bo za 1.6k to kompa za fajnego nie złożysz, lecz idzie cos wykombinować ^^

Opublikowano

igordyw, nie dałeś mu napędu ani dodatkowego chłodzenia, a stockowe chłodzenie od 455 to suuuuuszara jakich mało :D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Skąd wiesz, że 200 zł ? Liczyłeś.

Lepiej z jakiegos morele i innego shitu co ma drożej wszystko ?

Na allegro wyjdzie najtaniej.

Kup identyczny sprzęt co dałem na allegro w jakimś sklepie internetowym i zobacz gdzie będzie taniej.

Te linki co podałem to patrzyłem z grubsza, więc jakby autor chciał to może przeszukać dokładniej i jeszcze taniej znajdzie.

Opublikowano

kurde tyle ofert ze nie wiem co zrobic ;/

obczaje te czesci co mi podeslal @Gibuś i reszte jeszcze w necie jak narazie dzieki za checi i pomoc :)

ypfjznzpyzvx_t.jpg

Opublikowano

Na allegro wyjdzie najtaniej.

Kup identyczny sprzęt co dałem na allegro w jakimś sklepie internetowym i zobacz gdzie będzie taniej.

Na allegro nie wyjdzie najtaniej. Jak mówiłem, nie liczysz przesyłek. Kiedyś ktoś na innym forum składał sprzęt za 3k i liczył na allegro wedle tańszych ofert i w morelach i techplanet. Morele i techplanet wyszły chyba różnica 30 złotych a zestaw z allegro, z tymi NIŻSZYMI cenami wyszedł ponad 100 zeta drożej niż w DROŻSZYCH sklepach. Także nie pleć głupot.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...