ksmauvbo Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Nie wiem czy był taki temat chodzi mi o pomiar lunety z 1 lini do jakiej odległości mogę zabić z 2 lini do jakiej odległości z 3 do jakiej odległości i do 4 chodzi mi o to ze np żeby z 1500m jak ustawić lunetę żeby trafić mniej więcej i do ilu Odnośnik do komentarza
DobeRmanRGH Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Semka, masz tutaj film o tym Odnośnik do komentarza
ZellMT2 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 ja zeby pierdolnac ponad 2km musialem celowac poza celownik ( wiem smieszne brzmi) , jest duzo tutoriali na youtubie od Hamerykancow Odnośnik do komentarza
ksmauvbo Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 dziekuje za informacje to chyba na tyle wszystko juz wiem to co powinienem wiedziec. Daje + Temat zamknięty Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.