K4P1K Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witajcie! Chcę postawić serwer MineCraft, jednak nie działa mi komenda yum. Mam serwer CentOs, wersja 5.6 final. Powiecie mi, jak móc używać tej komendy oraz jak zainstalować javę oraz screen? Plizzz! Dam limit lajków, a jeśli ktoś chce, to kontakt GG 6658590. Jeśli ktoś bardzo mi pomoże, może dostać admina na moim serwerze 30 slotów! | Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plurek94 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jeżeli nie potrafisz zająć się takimi rzeczami, i nawet nie potrafisz sobie poradzić z poradnikami w sieci, to daj sobie spokój i wykup serwer od serwerowni gier. Ewentualnie zleć to komuś kto zna się na rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.