DragonMati Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 http://worldoftanks.eu/news/4061-hunt-golden-joystick-contest-pl/ Jeżeli zobaczycie złoty czołg na polu bitwy, to znaczy że macie szansę wziąć udział w naszym nowym konkursie –Polowaniu na Golden Joystick. Czołgiści, Walka o Golden Joystick nadal trwa i w związku z tym wprowadziliśmy kolejny konkurs do naszego maratonu. Tym razem konkurs będzie przeprowadzany w grze. Zasady są bardzo proste i znane tym, którzy brali udział w Hunt us Down! Pamiętajcie jednak, że zachodzą pewne drobne zmiany. Zasady Wszystko zaczyna się w momencie gdy zobaczycie wiadomość “Welcome to Hunt the Golden Joystick Event!” w czacie bitewnym w czasie odliczania. W jednym z zespołów będzie się znajdował pluton złożony z dwóch pojazdów ze złotym kamuflażem, czołg ciężki VII tieru PzKpfw VI Tiger (P) i czołg lekki I tieru, Leichttraktor. Jeżeli pluton ten znajduje się po stronie przeciwnika, to Twoim zadaniem będzie zniszczenie jednego lub dwóch złotych pojazdów. Jeżeli pluton znajduje się po Waszej stronie, to celem będzie osłanianie LTtraktora przed zniszczeniem. Nie trzeba chyba wspominać o tym, że zabijanie członków własnego zespołu jest surowo zabronione, a umyślne zabicie członka zespołu będzie surowo karane. Celem konkursu jest chronienie złotego Leichttraktora tak jak gdyby był to Golden Joystick. Właśnie dlatego Leichtraktor nie porusza się samemu, tylko zabiera ze sobą swojego dużego brata, Tigera (P). Pomóżcie chronić złote czołgi przed wrogim ostrzałem! Konkurs trwa od 1 października do 11 października. Oznacza to, że macie aż 11 dni konkursu! Nagrody: Dla polujących na złote czołgi: Zniszczenie złotego Tiger (P): 500 sztuk złota (automatycznie dodawanego do konta gracza po zakończeniu bitwy). Zniszczenie złotego Leichttraktora: 500 sztuk złota (automatycznie dodawanego do konta gracza po zakończeniu bitwy). Dla chroniących złote czołgi: Jeżeli złoty Lechittraktor pozostaje przy życiu w momencie zakończenia bitwy, każdy członek zespołu dostaje 200 sztuk złota. Złoto zostanie wysłane w ciągu 72 godzin od momentu zakończenia bitwy. Ciekawie się zapowiada ;] Można dostać 200 złota za nic nie zrobienie w bitwie (oczywiście,jeśli złote czołgi będą w waszym teamie ;] ) By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeHnE Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 No niby i proste tylko spotkaj go Niby zapowiada się pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reiden Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 pewnie nie wejda ani razu do bitwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 @FeHnE Do tego potrzeba tylko trochę szczęścia ;] Dobrze,że dostaje się też złoto za ochronę,bo kiedyś byłem w drużynie z Courierem,który przeżył i zdobył 5 fragów (nic nie dostaliśmy za to,buuu) By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymekfur Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 oby te nooby nie wygraly tego golden joistick !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodakpl Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Spotkanie jego pewnie będzie bardzo rzadkie : < Brum brum.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Moze mi sie poszczesci i ich spotkam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymekfur Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 e w zyciu ludzie o tej porze gra 90k ludzi !!! i 30k czeka na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ani dzisiaj ani wczoraj ich nie spotkalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.V Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 To trudno znaleźć, to są pracownicy... niestety, nie spotkałem ich jeszcze, bo jadę na nowym koncie :< "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Moj kolega z klanu wygral na tym golda. Jednak jezdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziu7 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 ja byłem raz na "hunt us down" , ale gdy pokazał sie ten czołg przegraliśmy 15-0 bo każdy chciał tylko te 500 golda ustrzelić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Oj,Oj ...Trudno będzie taki czołg spotkać nie sądzicie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Ja spotkalem, wszyscy czekali zeby tylko go dobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Jak ktoś spotkał ten czołg i zrobił screena to niech wrzuci Ciekawy jestem jak wygląda taki złoty czołg ;] By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Szkoda ze wtedy nie zrobilem. Ten event jest lipny bo kazdy czeka az zlotemu czolgowi hp zejdzie do 200-300 zeby go dobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 @UP Loltraktorowi do 200-300 ? Edit: Teraz się skapnąłem,że za Tigera też dostaje się golda (Zapomniałem ) By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Foty złotych tanków dla zainteresowanych Tiger http://www15.speedyshare.com/Uy72d/download/shot-263.jpg http://www15.speedyshare.com/HQfJV/download/shot-262.jpg Leichhtraktor http://www15.speedyshare.com/GD48U/download/shot-267.jpg http://www15.speedyshare.com/SnAFj/download/shot-269.jpg (Trzeba raz lub dwa razy kliknąć w napis SHOT_XX) By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 11 juz koniec, a ja tylko raz spotkalem zloty czolg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Ja wgl nie spotkałem By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Ja gralem dzis rano td i spotkalem Ltraktora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.