Skocz do zawartości

[Pytanie] Czy Riot nie ma czasu na mnie?

szczesiu21

Rekomendowane odpowiedzi

Witam otóż pisze tu z dziwnego powodu dostałem bana za to , że miałem problem z dołączeniem do gry ale jak po 5 min dołączyłem i grałem do końca okazało się ze dostałem niespodziewanego bana, wiec napisałem do Riot ,że to jest nieporozumienie ponieważ nie mogę się winić za to ,że mam słabego kompa i co jakiś mecz mam DC na start a potem długi Loading mam jak już napisałem to około 2 dni temu to cisza nic nie odpisują i tak sobie myślę czy mają mnie w d.... czy czekają aż mi się skończy ban i wtedy odpiszą ze muszę tak czy siak odczekać ten termin bana

Proszę odpowiedzcie mi czy na wasze pytania tez nie odpowiadali a może odpowiedzieli po długim namyśle a jak tak to po ilu godzinach/dniach.

Z góry dzięki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Tylko, że słaby komputer to jest twój problem. Riot nic Ci na to nie poradzi i jak będzie Cię wywalać to oni Cię będą banować. Przykro mi

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Jak masz słabego kompa i już na starcie problemy to lepiej w ogóle w to nie graj. Riot nowego sprzętu Ci nie kupi, a ban jest słuszny. Co do pytania.. zapewne napisałeś do polskiego supportu.. tu czeka się ok tygodnia na odpowiedź.

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Ban słuszny. Twoje dc psują grę innym. Sam masz zadbać o to, żebyś mógł grać od początku do końca meczu. Było czytać regulamin.

Riot ma na odpisanie bodajże 30 dni. Przeważnie w mniej niż tydzień odpisują. Sądzisz, że jako jedyny do nich piszesz?

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Czy Riot nie ma czasu na mnie?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...