szczesiu21 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witam otóż pisze tu z dziwnego powodu dostałem bana za to , że miałem problem z dołączeniem do gry ale jak po 5 min dołączyłem i grałem do końca okazało się ze dostałem niespodziewanego bana, wiec napisałem do Riot ,że to jest nieporozumienie ponieważ nie mogę się winić za to ,że mam słabego kompa i co jakiś mecz mam DC na start a potem długi Loading mam jak już napisałem to około 2 dni temu to cisza nic nie odpisują i tak sobie myślę czy mają mnie w d.... czy czekają aż mi się skończy ban i wtedy odpiszą ze muszę tak czy siak odczekać ten termin bana Proszę odpowiedzcie mi czy na wasze pytania tez nie odpowiadali a może odpowiedzieli po długim namyśle a jak tak to po ilu godzinach/dniach. Z góry dzięki. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandragors Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Tylko, że słaby komputer to jest twój problem. Riot nic Ci na to nie poradzi i jak będzie Cię wywalać to oni Cię będą banować. Przykro mi "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść Niepokonanym Wśród tandety lśniąc jak diament Być zagadką, której nikt Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..." | exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszun Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jak masz słabego kompa i już na starcie problemy to lepiej w ogóle w to nie graj. Riot nowego sprzętu Ci nie kupi, a ban jest słuszny. Co do pytania.. zapewne napisałeś do polskiego supportu.. tu czeka się ok tygodnia na odpowiedź. Czwarte konto na MPC Forum Będzie kolejne 100%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMode Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ban słuszny. Twoje dc psują grę innym. Sam masz zadbać o to, żebyś mógł grać od początku do końca meczu. Było czytać regulamin. Riot ma na odpisanie bodajże 30 dni. Przeważnie w mniej niż tydzień odpisują. Sądzisz, że jako jedyny do nich piszesz? Bóg to twoje sumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 2 dni to nie dużo.. Support ma miesiąc na odpowiedź, więc cierpliwości. Co do twojego kompa i że cie rozłącza to twój problem a nie ich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.