GoCraft Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witam dostalem bana tydzień temu , i teraz tak . Tydzien temu jak wbijamem na lola to pisalo ze do 2.10 tak samo pisze na moim gmail ze mam bana do 02/10 godz. 15.05 , tymczasem okazuje sie ze jak teraz wbilem na konto to pisze ze jest zawieszone do 3.10 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandragors Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Może został przedłużony, gdyż doszła kolejna sprawa. Jedyne co CI pozostaje to czekać do jutra lub pisać do supportu jeśli bardzo Cię to trapi "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść Niepokonanym Wśród tandety lśniąc jak diament Być zagadką, której nikt Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..." | exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoCraft Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Macie zdjęcie http://www.fotoszok.pl/upload/5979fdea.png http://www.fotoszok.pl/upload/8456840c.png UP@ Nie powiniemem być o tym poinformowany ? 1 dzień bez LoL'a to dużo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Może dostałeś coś na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoCraft Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 No wlasnie . Nic noe dostałem na emaila . Tylko przyszlo ze rozpatrzylem 5 spraw od trybunalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo066 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Hmm... zostaje Ci tylko czekać bądz pisać do suppwortu Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.