Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Strzelba vs Pistolet Maszynowy

Ciasteczko11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam do Was pytanie. Tak wprowadzając. Zacząłem grać żółnierzem Royal. Bardzo dobrze m i idzie nawet z podstawowymi itemkami. Chcę kupić sobie 2 bronie na krótki- strzelba i pistolet (Super Strzelacz Stewarda i Super m.d.p. Tomka) Jednak te strzelby to podobno shit. A z tą podstawową radze sobie dobrze z bliska po 30 hit (czasem 9 czasem 40-średnia). Czy kupić sobie 2 pistolety czy jedno to i jedno to gram praktycznie TYLKO na krótki/ średni dystans(bardziej jednak krótki)

Opublikowano

Ja gram 2 smg i zabawa jest przednia. Na prawdę gra się dobrze. Kup s.m.d.p Tomka, naj broń na medyka. Opłaca się.

A shoty są dobre, jak się je ogarnie-trudna rzecz.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

super tomek to bron dobra na sredni/krotki dystans. z daleka tez cos tym zdzialasz, ale niewiele. jak dla mnie strzelba to smiec, kup ja na 1 dzien i sprawdz czy przypadnie ci do gustu. jak ja ogarniesz to zrobi sie z niej dobry sprzet, ale tylko na b.krotki dystans. ja mimo twojego stylu gry, polecam ci super pistolet na daleki dystans i super tomka.

Opublikowano

najlepsza broń dla żołnierza to super maszyna do pisania tomka można jeszcze kupić super śliską giwere grega na daleko albo pistolet super armata harrego :D

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

SG są dobre na duale, pojedyńczo nadają się tylko do nabijania rang. Ciężko jest grać efektywnie zestawem SR SG + Pistol, aczkolwiek nie jest to niewykonalne.

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu kupił 2 SMG, jedno na daleki dystans, jedno na krótki.

Pistoletów i strzelb nie opłaca się kupować, bo jest to słabe.

Nawet jeśli nie grasz na daleki dystans to taka broń ci się przyda, bo napewno często będziesz strzelać z daleka.

Ja właśnie takie mam bronie na soldierze i fajnie się gra.

Kiedyś próbowałem grać na soldierze z pistoletów i strzelb, ale zdecydowanie lepiej gra się z SMG.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

SMG na daleki dystans to dobra bron jesli nie posiadasz aima. Kiedys tez uwazalem ze jest to bron lepsza od pistola, ale gdy wyrobilem sobie celnosc, pistolet stal sie super sprawa. podsumowujac, pistolet to lepsza bron od smg, jesli mamy dobra celnosc. kazdy wam to powie :P

Opublikowano

@UP: Bullshit! Pistolety to dla komandosów. M16-203 jest królową karabinków, a bez fundsów to fenomenalnie się gra zwykłą MDP Tomka. Super nie umiałem, ale zwykłą mam staty 700 / 50 z tą bronią (czyli zabijam 14 osób i dopiero padam).

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

@UP: Bullshit! Pistolety to dla komandosów. M16-203 jest królową karabinków, a bez fundsów to fenomenalnie się gra zwykłą MDP Tomka. Super nie umiałem, ale zwykłą mam staty 700 / 50 z tą bronią (czyli zabijam 14 osób i dopiero padam).

pisalem o broniach na daleki zasieg madra glowo. czytaj temat kurwa.

twoj post moge nazwac bullshit, jesli m16-203 i tomek to fenomenalna bron na daleki dystans.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...