Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak naprawic logowanie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszesz ze padło wiec zakładam, że działało, wątpię by na serwerze coś się zwaliło, a uruchamiałeś ponownie na nowo więc pomyśl, co ostatnie zmieniałeś, czasami możesz o czymś zapomnieć podmieniłeś jakieś pliki, puszczasz przez innego launchera, zmieniłeś root, poprawiałeś coś i zapomnieć o czymś, gdzieś musi być powód, sprawdź czy działa proces auth na serwerze, pod warunkiem, ze tak się u ciebie nazywa, sprawdź czy masz porty odblokowane jeśli to hamak. Uruchom moda wejdź w conncthelper tam w serwer ip wpisz swoje dane i sprawdź połączenie z serwerem, jeśli jest online, to jest poprawne więc gdzieś indziej leży błąd.

Opublikowano

Posprawdzaj to co napisałem i wtedy się zobaczy a nie jak w jednym z poprzednich tematów 3 osoba napisała to samo to wtedy dopiero autor sprawdził i okazało się że to było powodem. Choć u ciebie jest coś innego ale nie zaszkodzi sprawdzić, mod i to co napisałem, serwer i proces Auth.

Puki nie sprawdzisz to ja uciekam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...