Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] B.Dobre pliki z EPvP(HARD)

DragonEyeTeam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,z tej strony DragonEyeTeam.

Robię to pierwszy raz (Reklama Plików)

Opis Plików:

-Pliki serwerowe z dwoma kanałami.(CH1,CH2)

-Własny Klient 2011r.

-Max 111Lv.

-Max Staty 95.

-5 Skilli

-Katakumby(Złe Warpy Client i Serwer)

-Wierzchowce (480H)

-Odbugowane Skile Beran-Setau

-Farmmap(Nie wiem o co chodzi)

-Magiczny Małż (100%Perłe)

-Magiczna Skrzynia Ku(Leci ku na klase np.Woj Body Ku Na Bodego.)

-Autopoty

Handlarze:

SQ22h.png

System Ulepszeń:

oDzoc.png

Nowe Questy:

6bTMf.png

I teraz na koniec Tematu powiem tak,nie pamiętam linku do ePvP do plików,więc nie podam.

[TuT] jak zrobić na tych plikach serwer :

Tutaj Macie Wszystkie Linki do clienta jak i plików:).

Opublikowano

hah, te pliki ja pare dni temu dalem na mpc, ale hejt byl i off

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Dodaj linki w code do tematu. =)

Pliki polecam, jedyny minus to to, że są po niemiecku.

spolszczenie clienta zajelo mi 5 minut ... metin2.pl robi swoje..

a serwer to inna bajka, tylko mob_proto i item_proto

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

zrobi ktoś upload pliku GAME z tych plików?

Opublikowano

To dobry waariat jesteś jeśli zajęło Ci spolszczenie serwera 10 min ;p ciekawy jestem ile rzeczy z tego Ci działa...

Piona !

Opublikowano

Up Do tych rotów jest inny packer - poszukaj na forum w innych tematach z tymi plikami jest wszystko opisane ,

napisze ktoś jak na tych plikach grać na hamachi ?? bo żaden launcher nie pasuje do tych plików ;/ nawet ten mc 2010 v2 po zmianie w nim pongu nie chce działać .

Up ja korzystałem z tego http://www11.speedys...ad/Archiver.rar

// dodaj skan

2439476476.png
Opublikowano

Widziałem je już troche czasu temu na epvp, pliki fajne, spolszczanie może 10 min. ale jak ktoś edytuje mapnamy, i te inne to trochę dłużej

Link do tematu plików na epvp:

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/1795943-release-oyunu-serverfiles-als-tar-gz-und-virtuelle-festplatte.html

Jedynym minusem jest to że trochę kijowe te hostingi, i nie mogę pobrać z żadnego, za każdym razem się przerywają, albo "Nieznany błąd sieci" więc, czy mógł bym prosić o upload na jakiś hosting ?;x

beznazwy3mg.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

siema zrobił by mi ktoś rooty do clienta tego serwera bd wdzięczny dam + i 5 z góry dziękuję moje IP 5.4.18.29 ponieważ tu są rooty . nun i .oyu .

Opublikowano

@UP

Zgodzę się z tobą,nawet jeśli na hamachi naprawisz etc . . .

To i tak na dedyku się all posypie, osobiście naprawiłem prawie wszystkie bugi wrzuciłem na dedyka i all od nowa się posypało. . .

Pliki nie mają sensu.

Opublikowano

Ale potrzeba spolszczonego clienta albo chodz najpotrzebniejsze mob proto i item proto

A co do root to mi cos nie działa żaden Paker by je rozpakować a co dopiero spakować

Moze ktoś podesłas pakera dobrego albo moze mam w złą lokalizacje wklejone te pliki od pakera

Nuda, Nuda i jeszcze raz NUDA!

Opublikowano

@UP

Zgodzę się z tobą,nawet jeśli na hamachi naprawisz etc . . .

To i tak na dedyku się all posypie, osobiście naprawiłem prawie wszystkie bugi wrzuciłem na dedyka i all od nowa się posypało. . .

Pliki nie mają sensu.

dziwne. ja na hamachi w 80 % odbugowałem i na dedyku tak samo .. good jest

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

ma ktoś spolszczenie do tego ?

Witam,jestem zielony w robieniu serverów metin2 ale się przełamałem i zrobiłem go z tym TUT z youtube,teraz mam takie pytanie jak się zarejstrować :) wpisuje w przeglondarce ip z hamachi czy jak ? i ma ktoś sploszczenie ze wrzucaja ludzie to do clijenta i graja razem ze mna ? Proszę o szybką pomoc,bo mi sie klijent konczy sciagac i chce zagrac na moim privku :D Jak coś pisac tu lub gg 41460778

Help

Logujesz się do mysql wchodzisz w 1sza zakładkę potem accons - czy jakoś tak też pierwsza tabela która Ci się ukaże po prawej stronie i tam wpisujesz nr konta , id konta , hasło - które musi być wygenerowane do mysql .

ps ma ktoś spolszczenie do tych plików ?

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...