Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] RSS na wszystkie działy

Kowalsky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ktoś tego wogóle używa?

Wądpie że wejdzie, bo mało popularne toto jest.

Opublikowano

Bardzo przydatne np. do paska zakładek w firefoxie, jakie nowe tematy w dziale, szybsza rekacja na spam.reklamy - treści niedozwolone. W komórce tak samo....

czekam na odpowiedz jakiegos administratora.. (nie moderatorów ^^)

Opublikowano

hahahhaahahah moge przestać sie śmiać?

Kto by tego pilnował? na cholere ? Gdy ktoś chce pogadać na temat danej gry, pisze w dziale, nabija posty, pokazuje że coś tam wie i może dostać kida itp. itd.

Nie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

hahahhaahahah moge przestać sie śmiać?

Kto by tego pilnował? na cholere ? Gdy ktoś chce pogadać na temat danej gry, pisze w dziale, nabija posty, pokazuje że coś tam wie i może dostać kida itp. itd.

Nie.

Lenart nie wiem do końca czy wiesz co to jest rss...

Czy można poprosić administrację, żeby wkońcu napisała coś na ten temat -,-, pełna olewka

Opublikowano

Nigdy wcześniej nad tą opcją nie pracowałem. Aby miało to swoje zastosowanie każdy dział powinien mieć swój kanał RSS. Nie jest to bardzo ważne ale w wolnych chwilach będę te kanały dodawał. Teraz testowo dodałem Programowanie Cheatów. Może zająć mi to trochę czasu bo mpc ma dużo for, ale z czasem postaram się to wprowadzić.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...