Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]SuperPershing vs Löwe

Havoc3xT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zastanawia mnie czy duza jest roznica pomiedzy tymi czolgami? chodzi mi glownie o zarobki bo chce kupic jakis czolg premium zeby kase trzepac bo mam duzo odblokowanych a brak srodkow finansowych :D jaki sa + i jakie - ? SuperP ma 180mm pancerza z przodu a lowe 120 o ile sie nie myle ... :D podajcie swoje opinie i co byscie wybrali.

Opublikowano

powiem tak love jest ciezkim czolgiem a z super pathona zrobili pseudo ciezki czolg( meda). Uwazam ten czolg za nieudany model premium nie wiem tylko jak zarobki na nim wygladaja ale ogolnie w uzytkowaniu jest tragiczny jak na meda. A za cene ok 100 zl mysle ze mozna pokusic sie o niszczyciela 6 teira d. maxa jezeli oczywiscie lubsz grac tym typem pojazdu. Osobiscie mialem go w garazu i zarobki na nim wyciagalem do 50 k za dobra bitwe na koncie premium bez premki ok 35 na czysto jest to dobry wynik za rozsadne pieniadze wg mojego zdania.

Opublikowano

Ja polecam Ci bardziej T34 ponieważ sam grałem nim na teście i jest zajebisty a po za tym jest bardziej popularny niż pershing.

Opublikowano

Powiem ci tak mam w garażu i Superpershinga i Lwa (tego pierwszego mam od jakiegos tygodnia) i z czystym sumieniem polecam ci lwa jest poprostu lepszy... jak cie wywala na wyższe tiery to cos zdzialasz i zadasz obrażenia (ma nieprawdopodobnie celne działo) w przeciwieństwie do "supergrata"... > Twardy z przodu? owszem ale tylko dla nubów głownie z 7 tierów i nizej bo tam matołki nie wiedza gdzie go strzelac ale wiez mi dalej juz nie wiele wytrzymasz...a o jakego cudownym działku juz nie będe sie wypowiadac bo szkoda słow... ja w tym zestawieniu bym postawil zamiast tego SHITU T34 to by był lepszy kompromis dla LWA POZDRAWIAM i odradzam ten złom...

Opublikowano

No dobra, ale czy T34 jest tak żwawy jak T29? bo mam T29 i jest nawet ok. chodzi mi glownie o przyspieszenie i obracanie sie ; ) -> Dzieki :>

Opublikowano

T34 to ślepy żółw ninja :P jest wolny, wolno się obraca działo pozostawia dużo do życzenia, 12,34 s przeładowania to też nie jest super używam jak muszę nie lubię tego czołgu

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

powiem tak love jest ciezkim czolgiem a z super pathona zrobili pseudo ciezki czolg( meda). Uwazam ten czolg za nieudany model premium nie wiem tylko jak zarobki na nim wygladaja ale ogolnie w uzytkowaniu jest tragiczny jak na meda. A za cene ok 100 zl mysle ze mozna pokusic sie o niszczyciela 6 teira d. maxa jezeli oczywiscie lubsz grac tym typem pojazdu. Osobiscie mialem go w garazu i zarobki na nim wyciagalem do 50 k za dobra bitwe na koncie premium bez premki ok 35 na czysto jest to dobry wynik za rozsadne pieniadze wg mojego zdania.

Co to ten "super pathon" ?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

T34 to ślepy żółw ninja :P jest wolny, wolno się obraca działo pozostawia dużo do życzenia, 12,34 s przeładowania to też nie jest super używam jak muszę nie lubię tego czołgu

HAHAHAHH, działo pozostawia wiele do życzenia? Dmg koło 450 penetracja 248 czy to dla cb źle? ROF musze przyznać słaby ale jak wystawiasz samą wieżyczkę to i tak cb nie przebiją wystarczy machać na prawo i lewo żeby nie trafili we właz.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

chciałbym ci tylko zaznaczyć że wtedy właz porusza się minimalnie o ok 4-5 stopni więc to nie stanowi problemu strzelić w tego dekla, ja nie mówię co jest na papierze bo na papierze isu 152 z bl 10 to zajebisty sprzęt a jednak często dingował od patcha 7.5 (w 8.0 nie wiem bo już nie mam) więc papier to papier :) z działem t34 chodzi mi o to że ono ma "miłą" chęć dingować nawet od pojazdów ustawionych bokiem.

Jak sam zaznaczyłem t34 jest raczej czołgiem stacjonarnym do lekkiego kampienia, i jak widzę zgodziłeś się ze mną że jest to wolny czołg

wolę czołgi szturmowe(is3, t32 z 8t)

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

z tego co czytam to mam teraz dylemat miedzy T34 i SuperPershingiem. :D wiec co polecacie? ja preferuje styl gry jechac z kims i po prostu na wzajem sie oslaniac. w SuperP lekko mnie martwi dzialo :D ale za to w t34 rld ; D to jak ? : >

Opublikowano

różnica 5k golda jednak daje się we znaki, ale zgadzam się że działo SP ma słabe nie powiem że za słabe bo type też ma 175 pen. jak i większość medów 8 t :) tylko że SP jest wolny za to szybko się odwraca wokół własnej osi

z tego co czytam to mam teraz dylemat miedzy T34 i SuperPershingiem. :D wiec co polecacie? ja preferuje styl gry jechac z kims i po prostu na wzajem sie oslaniac. w SuperP lekko mnie martwi dzialo :D ale za to w t34 rld ; D to jak ? : >

ile ty masz bitew rozegranych jakie czołgi preferujesz??

co do osłaniania się to polecam t34 :) zawsze to HT a nie mix amerykańskiej myśli wojskowej w wykonaniu białorusi......

signature.png

Opublikowano

2k bitew i jak narazie mam T29 i zaraz T32. czasami gram T25 AT bo tez go mam. Probowalem grac wszystkimi nacjami i z ruskich mam KW-1S, niemcow mam chyba 5 czy 6 tier sredniego i brakuje mi sreberka. teraz z nudy gram ruskimi dzialami samobieznymi. :D

najlepiej to miec czolg wielkosci Sluggera, szybkosci od bt-7, pancerz od T32 i dziala od T34 ;D i gra byla by bez dylematu :D tylko kazdy by tym gral. :D

Opublikowano

Jeśli chodzi ci o zarobki SP to wynoszą +40k za średnią bitwe (na czysto i bez premki). T34 zarabia niecałe 2 razy tyle, ale wszystko zależy też od gracza. Osobiście polecam ci SP ze wzglęzu na wydatki bo on kosztuje tylko 7,2k golda a t34 nie całe 2 razy tyle i poco wydawac tyle kasy na gre. Ja mam 2x IX tier i zarobki SP (40k) w zupełności mi wystarczają, a jeżdżenie SP jest jak każdym innym czołgiem czyli przyjemne, czysta zabawa.

Opublikowano

No wlasnie dlatego nie wiem. to jest roznica prawie 2x tyle golda wiec musze sie zdecydowac tylko na jednego tanka ; D w SP martwi mnie troche działo a w T34 pancerz. Moze znowu byc tak ze T34 rozwale wiekszosc ale i wiekszosc rozwali mnie a z nowu SP nie rozwale nikogo a oni nie rozwala mnie ;P

Opublikowano

Co do działa to jest słabe, to fakt, ale jeżeli zasz słabe punkty czołgów to dasz rade, a i tak sp jest wolny wiec na miejsce bitwy docierasz kilka sekund później i wtedy nie jest problem żeby nawalac do kogos z boku. A każdy wie że z boku wszystko wchodzi. Można jeszcze bodjeżdżac bardzo blisko i walic we włąz dowudcy ale to już ewentualnosc. O własnie, zapomniał bym, SP wszuca prawie zawsze na TOPa wiec masz ok te 6 czołgów z którymi jest problem, a te reszta czyli tiery 7 i niżej pożesz bez problemu przebijac od przodu. Ja ospbiście ci polecam SP jeśli nie chcesz wywalac sporo kasy na wota.

Opublikowano

Rld na T34 z wentylacja, zaloga na 100% i towatzyszami broni to 12 sec z kawalkiem.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ja z całego serca polecam Ci Lowe. Kupiłem go, i zacząłem grać, grasować. Praktycznie zawsze wywala go na samą górę, mimo tego że ma dość słabe działo to przeładowanie może być szybkie (100% doświadczenia, skille czołgistów, moduły - potrafi zredukować do 8-9 sekund) A zarobki ma nawet niezłe, z premium wyciągam 70-80k. Nawet gdy przegrasz, i bitwa jest słaba, zarobisz 50k.

edit:

Jeśli masz wybierać między Pershingiem a T34, bierz T34. Pershingiem podczas testów mi się grało strasznie.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Opublikowano

Tak jak UP.Też mam Lowe i gra mi się nim świetnie.Ma fajne snajperskie działo.Teraz chyba po patchu 7.5 zaczęło go często rzucać na wyższe tiery.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...