Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] WallHack

Ocused

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma w tej chwili działającego WH .

Jedynie co można na daną chwilę dostać do WallsBug.(Podchodzisz do ściany i widzisz wszystko)

www.mpcforum.pl/topic/735762-undetectedmpc300912r-speaker-cheat-d3d-v11-zapraszam/

Opublikowano
Opublikowano

@UP On prosi o WH, a nie WTW czy też STW. Na jakiego ch**a zawalasz cały dział WR swoim spamem?

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Jak juz to niespamuje spacjalnie. Czasenm nawet nieumyślnie. Amyślałem, że to mu wystarczy -,-

B i tak nie wa HW.

Więc niech sie pocieszy tym co jest.

1357040469-U286162.png
Opublikowano

@UP Chyba jakby chciał inne opcje to by napisał. To to samo co byś poprosił mamę aby kupiła ci spodnie a by kupiła ci spódnicę. Ja już nie pierwszy raz widzę jak spamujesz i teraz mnie poniosło sry.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Spoko. Ja juz też zrozumiałem , że pisze czasem bezsensowne posty i jest to spam. Powtażam się i ggl. Jeden z moderatorów pój kumpel mi to uzmysłowił :)

Pozdrawiam :D

I jeszcze raz sry za te posty i sory Sp@ker za to na gg ;D

//Takie posty to też spam... ||Epean

1357040469-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...