Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Włączenie gry

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Crossfire mi się nie ładuje tzn. sie nie uruchamia włączam go to ładuje się tylko HGWC i dalej nic czekam godzina znowu próba i nadal to samo :P

Opublikowano

Według mnie nie ma takiej możliwości, żebyś nie mógł odinstalować IE. Zrób screena

;)

Opublikowano

Też mój kolega ma ten problem, i też nie może odinstalwać internet explorer,

być może winą jest to że nie ma Pliku Odinstalowującego IE8 ...

@Edit Też nie mam w "Dodaj/Usuń programy" Odinstalowanie Internet Explorer

666/666/666/666/666/666/666/666/666

Opublikowano

Jak miałem starego kompa to tez mialem ten problem odinstaluj INTERNET EXPLODER. Tam jest chyba takie cos pokaz aktualizacje albo cos w tym stylu tam powinno to byc. I koniecznie SP2 jesli masz 3 napisz na priv pomoge ci co zrobic sam mialem ten problem.!

Opublikowano

Internet Explorer nie da się odinstalować, można tylko sprowadzić do starszej wersji, lecz gdy ktoś ma od nowości 8,9 to już nie może tego zrobić. A ty Patrykkos jak nie znasz odpowiedzi to z łaski swojej nie spamuj i nie gadaj głupot ;)

Opublikowano

IE da się odinstalować bo sam to robiłem człowieku. Na Windows XP, 7 i kiedyś na Viście.

Jeżeli nie masz nic sensownego do powiedzenia to lepiej nic nie pisz...

Opublikowano

@up Linki wychodzące poza MPCforum wstawia się code...

Jakoś robiąc wszystko tak jak na SS'ie poniżej po odinstalowaniu "niby aktualizacji" na 7 jak i Viście nie mam nigdzie IE

;)

http://scr.hu/6i9/ekva3

Opublikowano

No i przeczytaj Uwaga! ;)

Uwaga! Po odinstalowaniu [...] będzie dostepna poprzednia wersja programu Internet Explorer. Nie jest konieczne jej ponowne instalowanie.

;)

Opublikowano

Mówię co było w moim przypadku...

Normalnie odinstalowałem IE na Windows 7, Vista, XP. Na żadnym nie było problemów.

;)

Koniec spamu i offtopu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...