Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]M2Bob BAN

diablo660

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jestem bezpieczny jak w expbocie ustawie żeby się logał jak jakiś gracz bliżej podejdzie lub GM i zmieniał CH czy nie . Zbanowali wam już konto na tym M2Bob ? Bo mi już jednego , ale fishbota i nie wiem jak jest z tym expbotem też tak mogą zbanować bo jak narazie wbiłem 42 lvl i nie dostałem BANA i chciał bym już przełożyc mu lepsze eq , ale boję sie , ze mnie zbanuje .

Jak myslicie Expbota też tak GM-owie szybko wychwycą jak FishBota ?

Opublikowano

Napewno jak ustawisz w m2bobie aby logal gdy Gm podejdzie to mniejsza szansa niż na FB,a zwłaszcza gdy ustawisz wywalanie martych ryb,farb..Oczywiscie zawsze jest szansa na bana i nigdy bocenie nie było bezpieczne ;D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc

Opublikowano

Zależy od wielu czynników. Jeżeli nie otrzymają zgłoszenia, ani też innej tego typu wskazówki jak np logi serwera, to raczej nie. Ale jak nie chcesz dostać bana to taka małą rada odemnie, dzisiaj napisanie odpowiednich skryptów nie zajmuje wiele a założe się że administracja metka ma kilka skryptów które pokazują jak szybko gracz nabija lvl i jakie wtedy miał eq tym bardziej że na tym polega ich praca. Dlatego mała rada oprócz uwagi jaka zwracasz na to żeby nie zostać przyłapanym przez graczy czy administracje, zwracaj też uwagę na system, najlepiej EXP mniej(wolniej nabijaj LVL) a raczej na pewno nie wpadniesz

sygngen-bg10-80.72.41.84:27062-LaMeR-Pan

Opublikowano

za FB w bobie leca bany za logi, ale za ep bota mi sie nie zdarzylo jak jest gracz to elegancko zmienia ch i bije dalej wyepilem pelno kont do 30 lvl ( ok 4 dziennie ) i ani na jednym nie dosalem jeszcze bana

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

@NexusLaMeR

Dzięki za rade :P

Ale na bocie wbijam 30 lvl + dziennie i jeszcze nie zbanowali,że za szybko :D

no ale nei wbijasz od 69 do 99 tylko od 1 do 40 to i ja nawet w 1 dzień zrobiłem 43 od 1 Wojem body

sygngen-bg10-80.72.41.84:27062-LaMeR-Pan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...