Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]8 tier na kompanie

kamil9848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chodzi mi o HT

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

najbardziej popularny to is 3

mozesz tez jeszcze amx 50 100

t34

choc inne VIII tiery tez sa brane ale juz nie tak chetnie

Najbardziej popularny IS-3? Ja cały czas słyszę od wszelakich graczy (chodzi mi o tych lepszych grających na ESL zawodowo) że KT i T32 są najlepsze na kompanie i mogę to potwierdzić bo na kompaniach moim KT robię rozpierdol.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

hm ja polecam is3 mam i gram czy to na kompaniach czy w grze :) jeszcze chętnie są brane t32 tak tak zaraz ktoś palnie że to ma tylko 198 pene. Ale prawda jest taka że na 8 t nie czołgu z którym sobie nie poradzi jak ktoś umie nim grać

czy to PTS czy MUMMY, OM wszystkie biorą is3 i t32 (ROF):) co do kt to o ile go nie poprawili po tym patchu to raczej średnio zależy od przyjętej taktyki.

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

KT chce zrobić ale nie iść dalej :)

Na razie ide do T32 .

Lecą lajki.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

hm ja polecam is3 mam i gram czy to na kompaniach czy w grze :) jeszcze chętnie są brane t32 tak tak zaraz ktoś palnie że to ma tylko 198 pene. Ale prawda jest taka że na 8 t nie czołgu z którym sobie nie poradzi jak ktoś umie nim grać

czy to PTS czy MUMMY, OM wszystkie biorą is3 i t32 (ROF) :)co do kt to o ile go nie poprawili po tym patchu to raczej średnio zależy od przyjętej taktyki.

Na 8 tierze jest ledwo przebijalny jak go skątujesz. Po co mieli by go poprawiać jest przecież bardzo dobry ROF może i powinien być lepszy bo w porównaniu do IS-3 to różnica wynosi tylko 1sek, ale za to celność jest bajeczna tak jak i penetracja.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Na 8 tierze jest ledwo przebijalny jak go skątujesz. Po co mieli by go poprawiać jest przecież bardzo dobry ROF może i powinien być lepszy bo w porównaniu do IS-3 to różnica wynosi tylko 1sek, ale za to celność jest bajeczna tak jak i penetracja.

Dlatego napisałem od przyjętej taktyki ponieważ is3 i t32 to czołgi typowo ofensywne a KT jak sam napisałeś musi się kontować musi odpowiednio wyjechać na przeciwnika itp. a ta gra nie jest fair play 2 czołgi zajeżdżają KT z po bokach i po zamiatane ja nie jestem sniperem w IS3 gram nim w sposób dla którego został stworzony do walki na bliski i średni dystans do objeżdżania np. KT ja nie strzelam w przód KT jeśli jest wykątowany bo to nie ma sensu chyba że się słabo wykątuje

Flap_PL wybacz jeśli źle znalazłem twój profil w WOT ale z twojego profilu wynika że nie masz IS3 i T32 a masz tylko KT,

Więc twoją wypowiedz odnośnie zdolności bojowych do kompani 8 można uznać za nie obiektywną.

http://worldoftanks.eu/community/accounts/501569662-Flap123/

Pozdrawiam

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

@Up

To że nie mam nic nie znaczy, gram dużo na kompaniach oglądam jak gra mistrz ESL i wszystko co mówi ja tutaj pisze bo nie zawsze to są moje poglądy dlatego że nie mam wszystkich czołgów ale grałem nimi na koncie kolegi/ów.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

To tak jakby oskarżać Leonarda Da vinci że malował nie swoimi kredkami ...

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Is-3 jest chyba najczęściej branym tankiem na kompanie

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

I to duży błąd nie można brać cały czas IS-3. Wiem że zaraz pare osób będzie mnie hejcić ale prawda jest taka że idioci w IS-3 nie przebijają mojego KT na kompaniach, ktoś napisał że KT można objechać i we dwóch wykończyć to prawda, ale po to są kompanie że nie ma tam randomów co nie wiedzą co robić i nie dają przeciwnikowi objechać sojusznika

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Up

To że nie mam nic nie znaczy, gram dużo na kompaniach oglądam jak gra mistrz ESL i wszystko co mówi ja tutaj pisze bo nie zawsze to są moje poglądy dlatego że nie mam wszystkich czołgów ale grałem nimi na koncie kolegi/ów.

I widzisz o to mi chodzi masz czyjeś poglądy bez swoich, co do grania czołgami kolegów żeby dobrze grać czołgiem trzeba nim przejechać xxx bitew by go wyczuć wiedzieć co się uda i co się nie uda. A co do mistrza ESL to gitara ja tam wolę grać niż oglądać jak grają inni, może poprostu mam za mało czasu.

To tak jakby oskarżać Leonarda Da vinci że malował nie swoimi kredkami ...

W takim razie zapytaj jakiekolwiek dobrego fotografa czy fotografuje pożyczonym sprzętem, często nawet te same modele są różne

@up

Spoko tylko skoro to napisałem tzn że tak robię na kompaniach (nie zawsze się da )

tak samo mi nie powiesz że żaden is3 cię nie wykończył w walce na wprost

na kompaniach nawiększą rolę odgrywa zgranie zespołu a nie poszczególny czołg

signature.png

Opublikowano

W 90% to ja wygrywam walkę 1vs1 z IS-3 może to moje umiejętności kątowania i ogólne albo po prostu gram przeciwko laikom xD

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

W 90% to ja wygrywam walkę 1vs1 z IS-3 może to moje umiejętności kątowania i ogólne albo po prostu gram przeciwko laikom xD

Tylko mu chodzi o kompanie, a tu liczy sie wspolpraca.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...