Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Jak ja kocham płacić

el Arven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś wyciągnąłem z szafy plecak pełen jednogroszówek. ok. 140 zł( zbierane od 9 lat ). Więc zaszedłem do biedronki, zrobić zakupy. Plecak ledwo dźwigałem, kupiłem to i owo za ok. 80 zł. Żebyście zobaczyli minę kasjerki, gdy wysypałem jej zawartość plecaka na ladę do produktów ( takie coś gdzie wszystko leci z czytnika ), beka w chuj. Liczyła to z 40 min. Kasa miała kolejkę przez całą biedronkę, do póki nie otworzono 2 pozostałych.

kilka pytań:

1. Lubicie tak wkurwiać kasjerów?

2. Gdzie można rozmienić 50 zł na 1 groszówki?

sygnatg.jpg
Opublikowano

Ja jak byłem mały bawiłem się w zbieranie kasy i chyba za 2 zł po groszu w woreczku dałem to babka powiedziała, że mi wierzy i nie liczyła :D

Ale kuurcze... plecak kasy tak do biedronki oddać :D Mogłeś zrobić to w bardziej ograniczonym miejscu gdzie jest jedna kasa....w kinie czy coś i ludzie by się na film spóźnili :D

Opublikowano

Ja właśnie tak robię jak kasjerka/kasjer mnie wkurwi idę do domu i na drugi dzień biore swoje 20zl (ok.) po 1/5 gr i chujowi wysypuje jak sie wkurwia :D mina bez cenna :D

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

dzisiaj kolejna beka w chuj. Najpierw przeliczyłem ile dokładnie mam miedziaków... 4219 groszy. Zachodzę do biedronki, kupuję zupki, picie i lasanie ( NIE POLECAM TEGO SHITU Z BIEDRONKI. TA PIERDOLONA LAZANIA TO JAKAŚ ZUPKA KURWA [ musiałem ją jeść łyżką, bo się roztopiła ]... NIE KUPUJCIE JEJ! SER SMAKUJE JAK KASZA, CIASTO JAK ZJEBANY NALEŚNIK, A TE MIĘSO MOŻE BYĆ, ALE I TAK NIE POLECAM )

idę do kasy, ta sama baba... podchodzę, rozpinam plecak, a ona nagle napieprza w dzwonek, przychodzi typ na wymianę. Myślałem, że nie wyrobię do gimBazy. Miałem jeszcze zjeść śniadanie, a było coś koło 6:20 ( miałem na 8:55 ). Koleś skończył liczyć ok. 7:15. Cały spocony, szefowa stała obok niego, z kolejki na pół sklepu zostałem sam. Ludzie po prostu odłożyli produkty i wyszli ze sklepu.

Mam nadzieję, że już w tej biedronce nie będą winni grosika.

sygnatg.jpg
Opublikowano

3 minuty, w nocy około 1,5 min.

// sorry pomyliłem okienka :D.

//edit 2.

Teraz zostało mi 20 zł, idę do kfc. Jest jakaś promocja np. 1 zł w 1/2 groszówkach za kanapkę?

sygnatg.jpg
Opublikowano

Haha, tata zapłacił mandat 250zł w groszach xD

Twój troll także dobry, może kiedys jeżeli miał tyle hajsu w groszach to się cos takiego zrobi ;D

Co do lazani to jadłem i nie jest złe ;D

skpUo.png

Opublikowano

Lepiej sprzedawać groszówki na złomowisku + wiadomo coś piachu dosypać [ 1 groszówka warta na złomie 1,45 gr [ akurat u mnie we wrocławiu daja 1,60]]

Btw. nie wiedziałem że w banku polskim można wymieniać pieniądze na groszówki , zajebiście zostane milionerem.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Heh, kolega uczył się płatności chyba od Samsunga... xD

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...