Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja&Pytanie]Wyprzedaż Funds

Ciasteczko11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Zauważyłem, że BTF daje promocje na Funds raz na miesiac (weekend). Ostatnie były takie wyprzedaże teraz w ubiegły weekend i prawie dokłaadnie miesiąc temu czyli koniec sierpnia (26-28?). Czy na zakończenie października też dadzą? A drugie pytanie. Co dzieje się zwykle w grze w okresie Bożonarodzeniowym? Tez jakies promocje, moze wieksze. Spekulujcie to ma być również dyskusja więc możecie wypowiadać się.

Opublikowano

1. Pewnie dadzą przecenę, jak co miesiąc, to co miesiąc.

2. Będą na 100% jakieś kody. Może na fundsy/jakieś sety [np św. mikołaja]

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Pasowało by żeby dali coś na Święta.Wkońcu to Święta :D.A co do fundsów.Hmm,według mnie powinni dawać takie przeceny.Wtedy więcej osób kupuje Funds.

Opublikowano

Pewnie nie dadzą nic na święta, a co tam - im zależy na zarobku, nie będą dawali jakichś ekstra rzeczy, może czapeczkę z literką, tak jak na 2 lub 3 urodziny (nie pamięam dokładnie)

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Opublikowano

Ej,no mówicie,że nic fajnego nigdy nie dali a se przypomnijcie odliczanie do pierwszego dnia lata.Co było?:Set na zawsze,a ostatniego dnia 3k fundsów.

258101b92660b.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...