MrMarcinMarek Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Gdzieś przeczytałem, że jak dasz w Empiku Fife 12 to dostaniesz 13 jak coś dopłacisz. Czy to prawda? ' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie, Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie. Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! ' Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 50 zł dopłacasz na xbox tyle wiem na pc nie wiem. Odnośnik do komentarza
MrMarcinMarek Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A na PS3? ' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie, Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie. Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! ' Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nie wiem czy dobrze zapamietałem, ale dajesz Fife 12+ jakąś tam grę, i dostajesz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.