ZULicyPolskiej Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 witam mam pytanie gdyż 2 miechy temu grałem i kupiłem sobe bicepsy sylwka czy cos takiego dziś chce kupic bicepsy dla strzelca mojego i ich nie ma w sklepie usuneli je czy co?? Odnośnik do komentarza
feat Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Są tylko pewnie są od większego lvl.Ja też chciałem ale narazie nie mogę ich kupić a mam 10 lvl. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
mem0l Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 usuneli. pierw sylwka, a pozniej muczadora. wypatruj ich w ofertach dnia. Odnośnik do komentarza
lasewiner Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Było minęło , nie są one od 10 lv , na razie zostały wycofane , poczekaj pewnie pojawią się w różnych setach lub w ofertach dnia. Odnośnik do komentarza
Skorpion. Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Aktualnie możesz je kupic[bicepsy muczadora] w secie muczadora. Innego sposobu nie ma :x by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza
lakedaimon Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 tego setu up nie ma w skarbcu trzeba czekać na wyjście ze skarbca lub wypatrywac w ofercie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.