TheKamil245 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 openvz jak u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 zainstalować i używać poszukaj tutorialu do systemu jaki potrzebujesz , w nim będziesz miał dokładnie podane jak zainstalować i konfigurować tu masz przykład instalacji na Debian Squeeze 6 http://cabana.wro.com.pl/index.php/2012/06/instalacja-openvz-debian-squeeze-6/ If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheKamil245 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 (edytowane) . .Chodzi mi o to że mam napisane tak w panelu i czy mogę to jakoś włączyć bez instalacji ? @edit da się jakoś gdzieś postawić przeglądarkę 24/7 za darmo ? Chodzi mi o autosurf. Edytowane 1 Października 2012 przez TheKamil245 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agent00c4 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Jak nie masz pojęcia to poszukaj sobie w Googlach... OpenVZ to nic innego jak wirtualizacja i nie możesz tego w żaden sposób włączyć... Nie wierzę, że są takie dekle jak ty na Ziemi. MpM112 2010-2012 :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheKamil245 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 (edytowane) ... Edytowane 1 Października 2012 przez TheKamil245 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi