Skocz do zawartości

[DL] (WEB) Strona Server Metin2 !

Aryman123

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka !

Nie ma co tu dużo pisać... Oto strona na server metin2 ;)

Niestety strona nie jest w pełni spolszczona bo zabrakło mi czasu...(Nie pisać postów typu "To poczekam aż spolszczysz i wtedy użyje" - BĘDZIECIE SE WTEDY CZEKAĆ WIEKI :D)

SS: (Czerwona)

e2pvsibs9kb.png

SS: (Niebieska)

vneaajoopns.png

Zródło :

Jeżeli wam się przyda możecie dać LIKE. ;)

Prośba czytać !

Mam jedną jedyną prośbe :

Nie dawajcie mi tu postów że all skopiowane z Epvp... Ps. Skoro DieKasia.;D może to ja też ;)

sygna1q.jpg

Rozumiem, że to jest atak w moją stronę? Dobrze, to w końcu normalnie na forach, że jeden na drugiego, tylko szkoda, że robi się tutaj przedszkole pt: "Skoro ona może, to ja tyż". Jest to żałosne po prostu i tyle na ten temat. Nikt Ci wcześniej nie zabraniał i mi również udostępniać rzeczy z e*pvp, więc nie wiem czemu takie zachowanie z Twojej strony, ale spoko..

@topic, strony mają kilkanaście dziur, skrypty oczywiście po niemiecku. Jeśli się komuś chce brać za to, może wyjść na prawdę coś ciekawego.

Rozumiem, że to jest atak w moją stronę? Dobrze, to w końcu normalnie na forach, że jeden na drugiego, tylko szkoda, że robi się tutaj przedszkole pt: "Skoro ona może, to ja tyż". Jest to żałosne po prostu i tyle na ten temat. Nikt Ci wcześniej nie zabraniał i mi również udostępniać rzeczy z e*pvp, więc nie wiem czemu takie zachowanie z Twojej strony, ale spoko..

@topic, strony mają kilkanaście dziur, skrypty oczywiście po niemiecku. Jeśli się komuś chce brać za to, może wyjść na prawdę coś ciekawego.

Znasz się na php ? Good joke h3h3.

@Terenzo

Tia, czyli znowu będzie spam tematami z odnośnikami do epvp, pewnie jeszcze będą chcieli za to zbijać %.

TO nie jest atak na cb...

Tylko mnie wkur**a to że ty doswonie tak jak ja "Kopiujesz" a tylko mi modkowie zamykają tematy...

Po jakimś czasie to może wkurzać..

Znasz się na php ? Good joke h3h3.

@Terenzo

Tia, czyli znowu będzie spam tematami z odnośnikami do epvp, pewnie jeszcze będą chcieli za to zbijać %.

Nie wiem jak inni ale ja nie chce zato zbijać %

sygna1q.jpg

I Ty pewnie te dziury znalazłaś ;)

@Top Ładne, aczkolwiek jak wstawiasz, to spalszczaj do końca. Brakło Ci czasu? A na wstawienie i pisanie tutaj postów masz czas? ;)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Specjalnie dla super wielkich webmasterów pobrałem ten niemiecki "Syf" w celu znalezienia jakich kolwiek luk i co znalazłem ?

Spierdolony i nieoptymalny, aczkolwiek działający kod ; o.

Dziur nie znalazłem (bo ich nie ma), ale co ja mogę wiedzieć? Jestem tylko randomem, co nawet tysiąca postów nie ma, jest tu krótko i nic nie wie :<.

@AW : Szkoda, że to nie twoja autorska praca..

1377371138-U1002370.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [DL] (WEB) Strona Server Metin2 !   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...