Aryman123 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Siemka ! Nie ma co tu dużo pisać... Oto strona na server metin2 Niestety strona nie jest w pełni spolszczona bo zabrakło mi czasu...(Nie pisać postów typu "To poczekam aż spolszczysz i wtedy użyje" - BĘDZIECIE SE WTEDY CZEKAĆ WIEKI ) SS: (Czerwona) SS: (Niebieska) Zródło : http://www.elitepvpe...s-red-blue.html Jeżeli wam się przyda możecie dać LIKE. Prośba czytać ! Mam jedną jedyną prośbe : Nie dawajcie mi tu postów że all skopiowane z Epvp... Ps. Skoro DieKasia.;D może to ja też Odnośnik do komentarza
XxNeroxX Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 1 Pytanie są w tych skryptach jakieś dziury? Odnośnik do komentarza
Aryman123 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @up Mogą być nwm bo jej dokładnie nie sprawdzałem... Troche ją spolszczyłem i tyle. Odnośnik do komentarza
damomo Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Problem w tym, że ja tu nic poza linkiem do epvp nie widzę. Odnośnik do komentarza
make me kebab Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Rozumiem, że to jest atak w moją stronę? Dobrze, to w końcu normalnie na forach, że jeden na drugiego, tylko szkoda, że robi się tutaj przedszkole pt: "Skoro ona może, to ja tyż". Jest to żałosne po prostu i tyle na ten temat. Nikt Ci wcześniej nie zabraniał i mi również udostępniać rzeczy z e*pvp, więc nie wiem czemu takie zachowanie z Twojej strony, ale spoko.. @topic, strony mają kilkanaście dziur, skrypty oczywiście po niemiecku. Jeśli się komuś chce brać za to, może wyjść na prawdę coś ciekawego. Odnośnik do komentarza
Aryman123 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @up A co ty tu chcesz widzieć... SS'y są, Download też jest w źródle sowjego nie dałem bo nie moge skanów robić i modek odrazu by zamknoł Odnośnik do komentarza
Terenzo. Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Problem w tym, że ja tu nic poza linkiem do epvp nie widzę. Reszte masz w temacie na epvp. Łącznie z dl'em.. Co do stronki to nie podoba mi się, no może troszkę.. Odnośnik do komentarza
damomo Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Rozumiem, że to jest atak w moją stronę? Dobrze, to w końcu normalnie na forach, że jeden na drugiego, tylko szkoda, że robi się tutaj przedszkole pt: "Skoro ona może, to ja tyż". Jest to żałosne po prostu i tyle na ten temat. Nikt Ci wcześniej nie zabraniał i mi również udostępniać rzeczy z e*pvp, więc nie wiem czemu takie zachowanie z Twojej strony, ale spoko.. @topic, strony mają kilkanaście dziur, skrypty oczywiście po niemiecku. Jeśli się komuś chce brać za to, może wyjść na prawdę coś ciekawego. Znasz się na php ? Good joke h3h3. @Terenzo Tia, czyli znowu będzie spam tematami z odnośnikami do epvp, pewnie jeszcze będą chcieli za to zbijać %. Odnośnik do komentarza
Aryman123 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Rozumiem, że to jest atak w moją stronę? Dobrze, to w końcu normalnie na forach, że jeden na drugiego, tylko szkoda, że robi się tutaj przedszkole pt: "Skoro ona może, to ja tyż". Jest to żałosne po prostu i tyle na ten temat. Nikt Ci wcześniej nie zabraniał i mi również udostępniać rzeczy z e*pvp, więc nie wiem czemu takie zachowanie z Twojej strony, ale spoko.. @topic, strony mają kilkanaście dziur, skrypty oczywiście po niemiecku. Jeśli się komuś chce brać za to, może wyjść na prawdę coś ciekawego. TO nie jest atak na cb... Tylko mnie wkur**a to że ty doswonie tak jak ja "Kopiujesz" a tylko mi modkowie zamykają tematy... Po jakimś czasie to może wkurzać.. Znasz się na php ? Good joke h3h3. @Terenzo Tia, czyli znowu będzie spam tematami z odnośnikami do epvp, pewnie jeszcze będą chcieli za to zbijać %. Nie wiem jak inni ale ja nie chce zato zbijać % Odnośnik do komentarza
Civil Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Fajna stronka Odnośnik do komentarza
lopes564 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @topic, strony mają kilkanaście dziur, skrypty oczywiście po niemiecku. Jeśli się komuś chce brać za to, może wyjść na prawdę coś ciekawego. I Ty pewnie te dziury znalazłaś @Top Ładne, aczkolwiek jak wstawiasz, to spalszczaj do końca. Brakło Ci czasu? A na wstawienie i pisanie tutaj postów masz czas? Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza Albert Einstein Odnośnik do komentarza
z4z0l Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/724238-spis-dl-kilka-rzeczy-z-epvp/ umarł Odnośnik do komentarza
Even^^ Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Jest przynajmniej jedna dziura. Stronki nie polecam. Na e*vp jest wiele lepszych skryptów Odnośnik do komentarza
dvvp.hd™ Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Nawet ładne Odnośnik do komentarza
.nismo Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Jest przynajmniej jedna dziura. Stronki nie polecam. Na e*vp jest wiele lepszych skryptów i Ty te dziury znalazłeś... ta (: @top już lepiej zamówić autorską i mieć spokój. Odnośnik do komentarza
Welnes Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Specjalnie dla super wielkich webmasterów pobrałem ten niemiecki "Syf" w celu znalezienia jakich kolwiek luk i co znalazłem ? Spierdolony i nieoptymalny, aczkolwiek działający kod ; o. Dziur nie znalazłem (bo ich nie ma), ale co ja mogę wiedzieć? Jestem tylko randomem, co nawet tysiąca postów nie ma, jest tu krótko i nic nie wie :<. @AW : Szkoda, że to nie twoja autorska praca.. Odnośnik do komentarza
Aryman123 Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 @ref Odnośnik do komentarza
Aryman123 Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 @ref Odnośnik do komentarza
Aryman123 Opublikowano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 @ref Odnośnik do komentarza
Aryman123 Opublikowano 18 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 @ref Odnośnik do komentarza
Aryman123 Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 @ref Odnośnik do komentarza
Siara92 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 elitepvplayers rulez ;D Odnośnik do komentarza
warnox Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 gdzie tu jest link do pobrania ??? http://www.mpcforum.pl/topic/1493875-programista-python/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.