MyrylPL Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Witam. Mam problem z tekkitem , gdy uruchamiam tekkit launchera i odpalam gre pokazuje się napis MOJANG i po chwili wyskakuje crash w którym pisze: 26 mods loaded Optifine OptiFine_1.2.5_HD_S_C6 Minecraft Forge 3.3.8.164 FML v2.2.106.176 Forge Mod Loader version 2.2.106.176 for Minecraft 1.2.5 mod_MinecraftForge : Initialized (modpack.jar) mod_CodeChickenCore : Initialized (modpack.jar) mod_NotEnoughItems : Initialized (modpack.jar) mod_JammyFurniture : Initialized (1.2.5_Jammy_Furniture_Mod_Client_V3.6.zip) mod_ExtendedWorkbench : Initialized ([1.2.5]ExtendedWorkbench v0.6.zip) mod_adventureItems : Initialized (AdventureItems.zip) mod_AtmosMobs : Initialized (AtmosMobsv1.0.1.zip) mod_AutoSwitch : Initialized (AutoSwitchMod-v2.0.1-mc1.2.5.zip) mod_AS_BattleTowers : Initialized (BattleTowers AS.zip) mod_betterDungeons : Initialized (BetterDungeons.zip) mod_CraftGuide : Initialized (CraftGuide-1.5.0.zip) mod_mocreatures : Loaded (DrZharks MoCreatures Mod v3.6.2.zip) mod_EE : Loaded (EE2ClientV1.4.6.6.jar) mod_ElementalCreepers : Loaded (ElementalCreepers_v2.2_sp_MC1.2.5.zip) mod_FamiliarsAPI : Loaded (Familiars_API_1.2.5d.zip) mod_ingameInfo : Loaded (Ingame Info 1.2.5.g.zip) mod_InvTweaks : Loaded (InvTweaks-1.41b-1.2.4.zip) mod_Gibbing : Loaded (MobAmputation1.2.5v3.zip) mod_Zeppelin : Loaded (mod_Zeppelin-client-1.2.5.0.31.zip) mod_Pamfood : Loaded (Pam's Harvestcraft 5.3.8.2 (MC 1.2.5).zip) mod_Parachute : Loaded (parachute-1.2.5-20120601.zip) mod_startingInventory : Loaded (Starting Inventory 1.2.5.a.zip) mod_ThaumCraft : Loaded (ThaumCraft2.1.6d.zip) mod_treecapitator : Loaded (Treecapitator 1.2.5.h.zip) mod_TwilightForest : Loaded (twilightforest-1.10.1.zip) mod_WeaponMod : Loaded (WeaponMod.zip) Minecraft has crashed! ---------------------- Minecraft has stopped running because it encountered a problem. --- BEGIN ERROR REPORT a7669fcd -------- Generated 01.10.12 18:34 Minecraft: Minecraft 1.2.5 OS: Windows XP (x86) version 5.1 Java: 1.7.0_07, Oracle Corporation VM: Java HotSpot Client VM (mixed mode), Oracle Corporation LWJGL: 2.4.2 OpenGL: ATI Radeon 9550 / X1050 Series version 2.1.8545 Release, ATI Technologies Inc. java.lang.NullPointerException at cpw.mods.fml.common.modloader.ModLoaderModContainer.init(ModLoaderModContainer.java:356) at cpw.mods.fml.common.Loader.modInit(Loader.java:273) at cpw.mods.fml.common.Loader.initializeMods(Loader.java:628) at cpw.mods.fml.client.FMLClientHandler.onloadComplete(FMLClientHandler.java:223) at net.minecraft.client.Minecraft.a(Minecraft.java:429) at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:738) at java.lang.Thread.run(Unknown Source) --- END ERROR REPORT eaca1a71 ---------- Proszę o dokładną odpowiedź , która mogłaby mi pomóc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk01077 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 emmmm czy masz wersje 1.2.5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyrylPL Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Odpalam przez technic launcher'a i mi się update'uje automatycznie więc nie wiem jaka może być wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomusCZW Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Usuń folder tekkit i ściągnij jeszcze raz zadziała ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyrylPL Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Niestety nie działa . Próbowałem z 3 razy usuwać tekkit'a caly folder technic ,ale niestety to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertwalczak8 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Masz jakieś mody/paczki modów wgrane jeszcze? Piszę poprawnie po polsku Bywalec MPC | ProUser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyrylPL Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nie , czysciutki jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyrylPL Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NemekPL Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 W tekkicie jest 41 modów. A ty masz 20 pare. Coś musiało się źle ściągnąć. Kiedyś coś tu będzie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyrylPL Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Nie wiem moze jeszcze raz technic launchera pobiore @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyrylPL Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Niestety nic nie mogłem zdziałać. Mam prośbe jeżeli ktoś ma tekkita mógłby wstawić link z całym folderem ?? @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.