liozawodowiec Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 TrolCraft Adres IP: s27.csrv.pl:11137 Typ Serwera: Survival Potwory: Tak Zwierzeta: Tak PvP: Tak Premium: Nie Sloty: 40 Biala Lista: Nie Nether: Nie Status: BloodJoker243 i Alterno Przeżyj piękna przygodę pnij się po drabinie rankingu gildii. Mapka stworzona własnie pod survival PVP. Serwer specjalnie przygotowany pod wysokie obciążenia wzmocniony i7. wybierz własnie ten serwer on jest robiony pod graczy a nie pod pieniądze. BAW SIĘ DOBRZE. Odnośnik do komentarza
liozawodowiec Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Zapraszam !!! Odnośnik do komentarza
liozawodowiec Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Spleef w budowie !!! Odnośnik do komentarza
liozawodowiec Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Zwiększenie slotów niedługo :P Odnośnik do komentarza
liozawodowiec Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Eventy co Sobotę Odnośnik do komentarza
PePee Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Nawet fajny Odnośnik do komentarza
liozawodowiec Opublikowano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Mieliśmy lekkie problemy z serwerownią teraz powinno być okej ludziska :P Odnośnik do komentarza
media123456 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Szajski server...na prawdę, adminowie banują za próbę "przekupstwa" gdy chcesz im dać ssy jako dowód że ktoś cię obrażał...polecam odwiedzić mój temat anty-reklama tego servera, a dowiecie się całej prawdy. Odnośnik do komentarza
liozawodowiec Opublikowano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Szajski server...na prawdę, adminowie banują za próbę "przekupstwa" gdy chcesz im dać ssy jako dowód że ktoś cię obrażał...polecam odwiedzić mój temat anty-reklama tego servera, a dowiecie się całej prawdy. Jeżeli myślisz że administracja będzie BANOWAŁA za SMS to się grubo mylisz. Gracz był wulgarny , nie grzeczny dla innych graczy wiec został Zbanowany. Teraz zrobił swoją niby anty-reklamę bo nie zrobiłem tego czego chciał czyli to co napisałem "Ban za SMS", Pozdrawiamy Administracja TrolCraft. Odnośnik do komentarza
liozawodowiec Opublikowano 16 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Mamy już 40 Slotów Ludziska ;d Odnośnik do komentarza
liozawodowiec Opublikowano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Odswiezam Odnośnik do komentarza
Kakamas Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Nie polecam. !!! H@ (head Admin ) zniszczył kawałek mojej bazy i teleportował gościa który chciał podbić moją gildię i dlatego NIE POLECAM !!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza
Sawickas Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Nie polecam, jakiś palant lata i zabija potkami. Odnośnik do komentarza
Matorable Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Szajski serwer,przekonałem się tego sam,spytałem go o coś, (admina) a on wyskakuje mi z kickiem "masz krzywego ryja " Oddawaj Fatrucha , Oddawaj like ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.